ASTROMÓDA je poměrně nová a neznámá disciplína.

Poučí nás o tom, jak nám náš vlastní horoskop může napomoci při oblékání.
Abychom zaujali, byli krásní a nepřehlédnutelní a hlavně, abychom se cítili ve své kůži.

Základní pravidla ASTROMÓDY naleznete ZDE.
Postupně si projedeme všechna znamení na celém těle.

Dnes se zaměříme na znamení Berana, kterému je přiřazena oblast hlavy.
Vždycky bude šik, když svou hlavu zvýrazní něčím zajímávým - účesem perfektního střihu
nebo neobvyklých barev, kloboučkem, neobvyklou čepicí, šátkem, náušnicemi, čelenkou, brýlemi. Dobře mu jistě udělá masáž celé hlavy - doporučuji pořídit si masážního pavouka.

Energii mu dodá nejlépe červená, oranžová a žlutá barva, modrá a zelená ho zklidní.

  

V klubu Dílnička na sny jsme pro Vás připravili výběr toho nejlepšího,
co dokážeme Beranovi nabídnout. Navíc si tyto poklady můžete u nás zakoupit se zajímavou slevou.
Proto neváhejte a vstupte, budeme si Vás hýčkat, novinky od vybraných prodejců budete mít z první ruky - opět se slevami. Můžete si s námi zasoutěžit o krásné ceny z tomboly. A něco dalšího, třeba i na Vaše přání, můžeme vymyslet. Jsme hlavy otevřené novým vizím a nápadům. 

Kdo dojde až dolů, najde tam podrobnou Beranní charakteristiku Smějící se

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Aby to Beranovi slušelo

  
  

 
 
  

  

  
  
  
  
  
  


  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pro dobrý pocit Berana
 
  
  
  
   
 
  
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aby měl náš kreativní Beran z čeho tvořit
 
  
  
  
  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Charakteristika Berana
 
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví, bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní. Do každé práce nebo akce se vrhají s nadšením a s důvěrou ve své schopnosti, ale často jim chybí rozvaha a trpělivost.

Berani jsou lidí kamarádští, přátelští a veselí a mají silně vyvinutý smysl pro fair play. Je dobré mít je za kolegy, protože překypují množstvím dobrých nápadů, které sami nestihnou realizovat, ale umějí strhnout druhé k radostné spolupráci. Budou-li ve vedoucím postavení, lze se spolehnout, že budou spravedliví, ale těžko se smíří s lenivými nebo nešikovnými partnery. Vzájemné problémy budou řešit rychle, prudce a nekompromisně. Tito lidé nesnesou, aby je někdo řídil nebo jim dokonce poroučel a svou svobodu a nezávislost si získají za každou cenu. Jejich odvaha bývá neuvěřitelná, ale vyplývá ze sebedůvěry, kterou získali svými výkony.

Mají velký elán a chuť pouštět se stále do nových věcí a mají dost nápaditosti a inteligence, aby si poradili i s nejsložitějšími úkoly. Tito lidé mohou zastávat všechna povolání, u kterých je nutné rychlé a bystré rozhodování i velká zodpovědnost. Je pro ně typické otevřené a upřímné jednání a ve styku s lidmi dovedou být diplomatičtí a taktní. Ke společenskému úspěchu jim pomáhá i jejich smysl pro humor. Přebytky své energie investují často do sportu a libují si zvláště v riskantních a na fyzické vybavení náročných druzích. Jsou pohybově velice nadaní a odvážní a proto je právě z tohoto znamení velké procento špičkových sportovců.
Planeta Mars z nich dělá lidi, kteří umí prosadit svou vůli a vybojovat svůj názor a postoj. Pokud se jim nedaří, jednají podrážděně až zlostně, ale jejich emoce netrvají dlouho, protože ve své podstatě nejsou zlí a navíc by je to zdržovalo. Jejich občasná netrpělivost je jejich kamenem úrazu a měli by si proto volit kamarády, kteří je dobře znají a kterým věří, aby si od nich dali poradit a hlavně brzdit a korigovat svou ukvapenost a překotnost. Přes tyto jejich nedostatky to jsou skutečné charaktery, pro které je dodržení slibu samozřejmostí.

Co vás čeká v roce 2011

Těšte se na několik novinek. Planety jsou vám totiž nakloněny, i když trvá opozice – napjaté postavení planety zkoušek a prověrek Saturna ve znamení Vah, který bude po celý rok „prověřovat“ vaše diplomatické nadání. Vyhýbejte se (pokud možno) zátěžovým a stresujícím situacím i lidem. Jinak se napětí může odrazit i na vašem zdraví. Pomáhat vám bude pozitivní vliv Jupitera ve vašem znamení – až do 5. 6., kdy přechází do znamení Býka.

Celoročně se ve vašem znamení také „usadil“ Uran, planeta, která narušuje vše, co je statické. Přináší touhu po změnách a novém pohledu na zavedené, nefunkční vztahy, názory a životní postoje. Tyto „prověrky“ vám mohou připadat nemilosrdné. Ale stanete se vyzrálejšími a vaše jednání bude na druhé působit více vyrovnaně, klidně a seriózně. Konečně se můžete zbavit zbytečného balastu a dělat i říkat to, co opravdu chcete. Uměřenosti a asertivitě se učte od protilehlého znamení Vah.

Rada

Důležitá rozhodnutí, nové věci a změny, ať už v osobním, nebo profesním životě, si s předstihem naplánujte už koncem roku 2010. Do nového roku vykročte s předsevzetími, která tentokrát určitě dokážete splnit, protože budete mít určitý náskok.

Berani a láska

Skvělé období pro lásku začíná už v lednu vstupem planety Venuše do příznivého znamení Střelce (8. 1.). Štěstí ve vztazích s druhými vám také zajistí opětovný návrat Jupitera do vašeho znamení (23. 1.). Opravdové žně lásky a plnou spokojenost můžete zažít v měsíci dubnu, kdy vaše znamení bude posilovat přímo plejáda planet. Výmluvný Merkur, láskyplná Venuše, silný a energický Mars a také dárce štěstí a pohody Jupiter. Využijte aprílový měsíc nejen k urovnání vašich partnerských vztahů. V případě, že jste nespokojeni, otevřete se nové lásce a věřte, že přijde! I v měsíci lásky se vám bude v partnerství dařit, do poloviny května budete nepřehlédnutelní. Opatrnost naopak hvězdy radí na podzim, od poloviny září vstupují planety Merkur a Venuše do opozice. Buďte proto připravení na nedorozumění a kroťte svou ohnivou povahu. Podpoří vás vaše vládnoucí planeta Mars, která je od 20. 9. v přátelském znamení Lva. Na dlouhodobý tranzit Saturna v opozičních Vahách jste si zvykli, takže vás drobné rozmíšky určitě nepřekvapí. Ani měsíc říjen nebude nejklidnější. V listopadu vás čeká klidnější období, které můžete využít pro jasnější uvědomění si, co vlastně od partnerství očekáváte a co můžete sami nabídnout. V závěru roku vám bude pod vládou střízlivé Venuše v Kozorohu jasné, co je pro vás nejdůležitější.

Berani a zdraví

Jako ohnivé znamení často přepínáte své síly. Tím ohrožujete své tělesné zdraví i psychiku. Při větším stresu a zátěži podléhá váš imunitní systém snadněji různým infekcím a horečnatým onemocněním. Pozorní buďte během února a března, kdy vrcholí zima a začíná jarní období, a planety jsou v pozicích, které nejsou pro vaše znamení „nejvýhodnější“. V dubnu a květnu budete přímo na vrcholu svých sil, protože máte sklony k přehánění, dejte pozor na přepracování a „naordinujte“ si také čas pro odpočinek. V letních měsících vám nehrozí žádné větší problémy, nezapomeňte být opatrnější při sportu a různých zátěžových aktivitách, protože Saturn, planeta potíží a problémů (lze vztáhnout i na zdraví), je po celý rok v opozici – napjatém postavení. Konec léta, měsíc září, pro vás může být také složitější, zvláště pak v druhé polovině, kdy je více planet v opozici. Nepodceňujte svůj zdravotní stav a v případě, že se cítíte unavení, dovolte svému tělu odpočívat, a to i od stravy, která je zatěžuje (tučná, kořeněná jídla). Pozor také na větší množství alkoholu, kávy a různých „dobíjecích“ drinků. Jeden víkend (nejlépe 24.–25. 9.) věnujte jen sobě. Dopřejte si lenošení, procházky nebo masáže, nechte se rozmazlovat. Do poloviny října trvají napjaté konstelace, dodávejte proto svému tělu vitaminy, dostatek tekutin a vlákniny. Nastupující podzim přináší chladnější dny, dopřejte si přírodní vitaminy, ale i bylinky, které vás pročistí. Listopad pro vás bude uklidňujícím obdobím. Závěr roku může být poněkud náročný.

Berani a kariéra (a peníze)

Postavení hvězd radí těm, kteří chtějí ve svém profesním životě změny, aby se připravili už v roce 2010. Opravdu úžasný start do nového roku můžete zažít v lednu. V případě, že nejste spokojení se svou pracovní situací, buďte aktivní a hledejte si práci, která by vás nejen těšila, ale také dobře zabezpečila. Vaše znamení sice není příliš náročné, ale ke spokojenosti, klidu a také financování vašich koníčků je finanční jistota důležitá. V měsíci únoru určitě nepodnikejte žádné změny, konstelace planet jsou napjaté.

Velké štěstí nepřináší ani období před vašimi narozeninami, je to čas bilancování. Dobré zprávy, zajímavé nabídky a také reálné změny můžete zažít v období, kdy nejen vaše Slunce (od 21. 3.) bude ve vašem znamení, ale přidá se k němu profesně velmi důležitá planeta – Merkur 10. 3., s planetou šťastných náhod – Jupiterem – v zádech ve vašem znamení je jisté, že dosáhnete všeho, co budete chtít. Tvrdí se, že štěstí přeje připraveným. Proto se dobře připravte i na měsíc duben, kdy máte hvězdnou nadílku. K Merkuru se přidá na počátku měsíce (3. 4.) i vládce vašeho znamení Mars a váš šarm doplní také planeta lásky a elegance Venuše (22. 4.). V této době nebude nic stát v cestě za vylepšením vaší finanční situace. Budou vám přicházet nové možnosti a skvělé nabídky. Vaše šťastné období pokračuje do poloviny května, kdy důležité planety přecházejí do znamení Býka, který vás také podrží (ovládá váš druhý dům financí). Snahu k zlepšení své pracovní i finanční situace vyvíjejte do začátku června. Celkově lze říci, že šťastnější je pro změny ve vaší pracovní i finanční oblasti první polovina roku.

Šťastné dny: 3.- 30. dubna, 1.–11. května, 9.– 21. srpna, 3.–11. listopadu

Nejúspěšnější den pro vás je úterý, je pod vlivem Marsu. Proto plánujte důležitou činnost nebo rozhodnutí na tento den. Budete mít dostatek psychických i fyzických sil. Svou vůli a energii dokážete správně nasměrovat.

Šťastná čísla pro 2011: 5, 7, 11, 16, 24, 31, 42

Zlatá rada: MYŠLENKY JSOU JAKO MAGNETY. PŘITAHUJÍ TO, CO SE JIM PODOBÁ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Příště, cca za 3 dny, můžete očekávat ASTROMÓDU pro znamení Býka, kterému náleží oblast krku."