Téma barvy interiéru jsem zvolila, jelikož jsem poslední týden pracovala na úpravě pražského bytu spolu s celým týmem by Wild lifestyle. Jedanlo se tedy o pražský byt 2+kk,  situován na jižní stranu, tedy velmi světlý byt.  Základem byl velmi rozumný rozpočet a pak praktické a krásné řešení celkového vzhledu. 

 

 

 

Barvy, zjistila jsem, že to co se mi zdá hlavní a nejdůležitější a dodává to nejvíce na "osobnosti" jsou zvolené barvy a tóny celého prostoru. Dokavaď jsme neobjevili správnou kombinaci  a vyváženost barev, necítila jsem se dobře, nebylo to ono! Za svůj mladý život jsem se už několikrát stěhovala a nikdy jsem tento pocit necítila a nezaznamenala, takže to pro mě byla novinka. Vždy jsem si zařizovala byt doufám a troufám se říct velmi slušně, ale tentokrát jsem to brala tak nějak z jiného úhlu. Uvolněnost během pracovního nasazení, která panovala byla tak neskutečně příjemná a skvělá.... proto radím nebojte si udělat pohodičku, srovnat si v hlavě co máte vlastně celý život opravdu rád a dělá vám dobře, co vám dělá dobrou náladu, jaké roční období máte nejradši, kde se vám nejlíp pracuje. Je toho tolik co Vám napoví... že když si sednete u kafe a pompřemýšlíte o těchto otázkách, zaručeně přijdete na to, kde se vám bude nejlépe trávit čas, jakou barvu máte nejraději a co vám udělá radost když přijdete z práce domů. Možná je to cihlová zeď s velkou knihovnou, možná to bude kožená sedačka s černou hovězí kůží na zemi. Ať je to co chce, Vy se tam musíte cítit skvěle, a věřte nevěřte i takovéto podměty jsou v našem živote velmi důležité. 

 

 

Má slabost je vždy začínat bílou barvou.  Jasná volba, která mi pomáhá v dalších krocích kombinování. Uvědomila jsem si, že má volba bude a vždy zůstane příroda, nejradši mám zkrátka vždy přírodu, jak zvuky co vydává, tak její neskutečnou škálu barev. Avšak jsem dlouho bojovola například se žlutou barvou, hnědou jsem měla vždy ráda, ale moc jsem s ní krom oblečení  nepracovala, škoda. Až teď jsem pochopila jak se dají kombinovat barvy a jakou blaženost si tím lze na duši vytvořit. Není žlutá jako žlutá, není hnědá jako hnědá a to je právě ono! Hledejte svůj odstín a tón, hledejte sami sebe!:) 

 

 

 

Článek je psán od srdce, tak jak to cítím..i maličkosti můžou vykouzlit velké věci! 

 

                                                                                                                                                         by Wild lifestyle, Eliška Vildová