Všechny svíčky a vonné vosky jsou určeny pro dospělé svéprávné osoby. Mommymade nenese zodpovědnost za zneužití produktů a všechny produkty jsou používány na vlastní nebezpečí. Svíčky nejsou vhodné pro děti, zvířata a osoby s nižší rozlišovací schopností.

Všechny vonné a esenciální oleje byly vyrobeny z kvalitních surovin, nebyly testovány na zvířatech a neobsahují parabeny ani ftaláty. Vonné oleje využity ve svíčkách a vonných voscích mají všechny důležité bezpečnostní listy – IFRA, SDS a splňují veškeré nařízení EU.

Svíčky i vonné vosky je ZAKÁZANO UŽÍVAT VNITŘNĚ nejsou tedy určeny ke KONZUMACI!

Svíčky mají minimální trvanlivost 1 rok. Mějte prosím na paměti, že po dobu uskladnění dochází k postupnému vývoji vůně. Vonné vosky nejsou uskladněny v obalu, a proto je spotřebujte do 2 měsíců od nákupu. 

Svíčky ani vonné vosky nejsou dle platné legislativy EU certifikovány jako kosmetické produkty.

 

Ve svíčkách je použita směs prémiového sójového a kokosového vosku nebo včelího vosku. Vosky neobsahují pesticidy, herbicidy ani ropné příměsi. 

 

Upozornění!

image

Vonné i esenciální oleje obsahuji chemické látky, které mohou vyvolat podráždění kůře a očí, či způsobit alergickou reakci a mohou být toxické pro životní prostředí.