Protože Jihočeský klub už delší dobu uvažuje o uspořádání fotografického workshopu, více méně se již odsouhlasilo, že si uděláme letní výpravu do fotogenického a idylického prostředí Buškova hamru. Takže u příležitosti toho, že včera byly ty čarodějnice ... ideální čas na sraz ... Iva.Cz podnikla výpravu za lélou a pevinou. Upozornění pro případné dotazovatele - workshop se týká pouze členů klubu, nebude (ani na vyjímky) pro veřejnost.  Ale návštěvu hamru vám vřele doporučuji ;-)

 

 

Takže milí přátelé, kteří hamr neznáte, takhle to vypadá a toto vás čeká. Spaní bude na společné půdě spacáky karimatky, košíky na houby a turistické boty s sebou. Pro editaci fotek notebooky. Jídlo vlastní, možný ohřev mikrovlnka a varná konvice. V zásadě je to domluveno, jediné co zbývá, jsou dvě poslední věci.

- domluvit DATUM. Přes sezonu je hamr otevřený každý den, takže příjezd klidně přes den, ale sraz by začal po uzavření objektu pro veřejnost po 17 hodině a ráno byste museli počítat s tím, že po desáté hodině vaše noční košile může plašit turisty. Pevina vám hodí do klubu odkaz na hlasovací počítadlo.

- domluvit jaká jsou OČEKÁVÁNÍ - jaké máte foťáky, jaké používáte programy a jestli si budete chtít jenom hrát a radit si navzájem naprosté základy nebo jestli půjdeme do seriozna a bude výuka, lektor a kurzovné.

 

 

A kdo se nemůže zůčastnit workshopu, nebuďte smutní. Můžete na hamr zajet jako návštěvníci na některou z mnoha akcí nebo se hlásit pořadatelkám s vašimi výrobky řemeslného charakteru, stylově se hodícími do prostředí. Tradiční dvoudenní jarmark s ukázkami řemesel nazvaný Kovářské dny letos bude 13 a 14.8. - fotky z loňska najdete např.na facebooku.

 

Takže se na vás těším. Létu zdar

 

Iva.Cz