Hezký večer,

po prázdninové odmlce jsem pro Vás, s pomocí Katuan , připravila novou kreativní sadu na výrobu přání - Cardkit. Mnozí z Vás ještě vstřebávají dovolenkové sluníčko, což mě inspirovalo k výběru krásných jasných barev.

ukázka přání vyrobených z tohoto kitu :o)

image

image

image

Celá sada je laděna do žluté barvy doplněné zelenou.

 

image

Kit obsahuje velké oboustranné třicítkové čtvrtky We R Memory, jednobarevné čtvrtky, základy přání, natištěné obrázky a texty, bordury a spoustu doplňků, které Vám jistě zbydou na další tvoření.V sadě najdete samolepící kamínky, stuhy, výseky motýlků, lístků, růžičky, květinky, knoflíčky, flitry ..

 

image

...zároveň sada obsahuje vlastní masku- šablonu, kterou nelze samostatně zakoupit. Maska je omyvatelná, takže ji můžete využít na další projekty.  Práci s maskou si můžete přečíst níže :o)

Zasláním ukázek prací, vytvořených z tohoto Kitu, Vám bude náležet dárek k nákupu dalšího Kitu :o)

Pokud se chcete dozvědět o chystaných novinkách, získat víc informací o Kitech neváhejte vstoupit do diskuzního a poradního klubu CardKitů .. Jste srdečně zváni.

Přeji příjemné nakupování :).. Katie

..článek připravila Katuan..

Základem každého přání (i stránky) je pozadí, to dělá hodně.Dnes Vám ukáži velmi jednoduchou techniku, díky které si můžete vytvořit vlastní pozadí. Přesně takové, jaké budete chtít. Je to technika nenáročná na materiál a mohu Vám zaručit, že i jednoduchá a hlavně návyková J


image
Budete potřebovat pouze bílou čtvrtku papíru, razítkovací barvičky a tupovací houbičky, které jdou nahradit i kouskem houbičky. Takže taková technika, která je nenáročná na materiál J
image
Na bílou čtvrtku si pomocí tupovací houbičky a různých barviček nabarvíme pozadí. Můžete použít jako základ dvě barvy, ale pokud chcete experimentovat a tvořit, tak i více barev. Začneme krouživými pohyby roztírat barvu pomalu od okrajů ke středu.
image

Teď přichází můj nejoblíbenější krok. Použití masek. Můžete je použít, ale nemusíte. Dají se sehnat speciální masky na scrapbook, ale můžete si je vyřezat na BS, v ruce nebo použít různé pomůcky, které máte doma. Třeba síťku proti hmyzu a podobně. Přes tuto šablonu budeme tupovat barvu. Klidně použijte ty stejné, díky tupování budou sytější než předtím.
imagePoznámka: Na tomto přání je použitá jiná šablona než ta, která je vyfocena na obrázku.
Teď si na pozadí můžete natisknout různé lístky, ornamenty, květinky a podobně. Já zvolila jeden druh lístků a stále tu stejnou zelenou barvu. Díky tiskání je zase o něco sytější.
image

Když už víme, jak bude pozadí vypadat a nechceme tam nic užvylepšovat, je na řadě text. Já volím embossovaný text, protože lépe vynikne.
image

Když zvolíte špatnou barvu a text Vám zanikne, není nic jednoduššího, než jej zvýraznit. Můžete jej obtáhnout, udělat kolem něj bublinu, nebo vzít zase tu zelenou barvičku a udělat na něm šmouhu. Pak pomocí ubrousku setřeme barvu z textu a máme jej stále bílý, ale už nezaniká J
image

 

Takto si můžete pohrát se všemi barvičkami. Možností je mnoho a velmi se tato technika hodí na splnění barevnosti paletky, kde musíte použít jen určité barvy, ale zrovna nemáte nápad, nebo stejně barevné papíry. Já vždy začnu dělat pozadí a nápad se tak nějak postupně rodí sám J
image
image