Bio šperky Cassava
Jestliže vás láká originální design, jedinečné provedení šperku a výroba, která je šetrná k životnímu prostředí, určitě stojí za to si prohlédnout produkt Cassava. Nabízím slečnám a dámám možnost ozdobit se nápaditě tak, aby přilákaly pohledy ostatních a doplnily svůj outfit o nevšední šperk. Doba plná plastů mi přinesla touhu vytvořit šperk, který se bude chlubit všemi přednostmi tohoto materiálu, ale zároveň bude stoprocentně přírodní.
Bioplast Cassava
Hlavní složkou šperku, který jej dělá originálním je bioplast Cassava. Jedná se o látku pocházející z přírody, a to převážně z rostliny Cassava, která se vyskytuje v tropické Americe. Jednotlivé kamínky a korálky září mnohými barvami, a tak jen zbývá, abyste si vybrala tu pravou barvu právě pro vás. Bioplast Cassava na první pohled připomíná drahé kameny, krystaly a nerosty. Působí lehce hrubým a neopracovaným dojmem právě jako tyto nerosty. Jeho struktura je tvořena míchanými odstíny přírodních pigmentů a jejich nápadnými přechody, které jsou patrné ve struktuře. Tvary působí přírodně a zároveň esteticky, jelikož jsou komponovány s citem a s dalšími vhodnými materiály.
Kvalitní komponenty
Samotný bioplast Cassava je doplněn také dalšími materiály. Šperky často obsahují části z chirurgické oceli, která nabízí jen ty nejlepší vlastnosti. Stejně jako bioplast Cassava nedráždí kůži a navíc je tvrdý a odolný vůči oxidaci. Dalšími komponenty bývají také kožené nebo bavlněné šňůrky, které podtrhují přírodní vzhled šperku.
Ozdobte se od hlavy až k patě
Produkty Cassava jsou dostupné v různých kolekcích dle typu šperku. Nenápadným doplňkem, který lze kombinovat s dalšími jsou šňůrkové náramky většinou s jedním výraznějším ozdobným prvkem. Dále náramky elastické a zdobnější s vyšším počtem korálků, a nakonec náhrdelníky a náušnice. Nemusíte se bát ani kombinování více kusů, jelikož při zvolení stejného odstínu se náhrdelnk s náušnicemi skvěle doplňují a rozzáří celý váš outfit.