Krásný den milé kolegyně ze scrap-swapového klubu, zvu vás na nápisový swap v Českém jazyce.

 Do svých balíčků můžete dávat pouze české nápisy: k narozeninám, k svátku, k svatbe, narození miminka, velikonoce, vánoce, kondolence atd...

Balíček bude obsahovat 5 kusů nápisů (můžou a nemusí bejt stejný)

Swapařky prosím aby do swapu posílaly pouze kvalitní otisky.

Příhlášené : Nakča, V.A.Havlíčková, MS Design, Lada, Ma-Kup, margotkab, Mandle, Agnez07, Martulinka215.

Takže je nás celkem 9 přihlášených, to zas bude krásného materiálu ke tvoření, už se moc těším a Vy také...

Přihlašování bylo ukončeno v neděli 17.ledna 2016.
S balíčky prosím běžte na poštu nejpozději do konce ledna 2016.  Děkuji

Balíčky k Vám odešlu co nejrychleji.

 

Každá z nás připraví 10 balíčků (jeden pro stríčka příhodu), přičemž jeden z nich (ten pro vás) může zůstat prázdný. Nicméně i když zůstane prázdný, prosím o jeho vložení do obálky, balíčky se pak lépe třídí, když jich je v každé zásilce stejný počet. Pokuď mohu poprosit obálky označte pro každého přezdívkou jak jsme přihlášené (je to pak rychlejší třídění).

Dobře zabalený materiál vložte prosím nejlépe do bublinkové obálky, kterou nezalepíte a nadepíšete ji tak, že na místě adresáta bude vaše adresa, na místě odesílatele bude moje adresa. Na tuto bublinkovou obálku nalepíte známky správné hodnoty, nebo do obálky vložíte peníze na poštovné (45 Kč). Obálky budu posílat doporučeně. Celou nezalepenou bublinkovou obálku s balíčky a penězi vložíte do jiné obálky, stačí papírové, a v té zásilku odešlete na moji adresu. Pokud budete chtít swapové balíčky posílat v krabici, pošlu vám ji zpět, tu není třeba vkládat do obálky ;-)

Kdo nemá mou adresu, pište mi prosím vnitřní poštou a já vám ji pošlu :-) Kdo má mou adresu z minulých akcí, může ji směle použít, jméno ani bydliště jsem za dobu fungování na Fleru neměnila ;-)

Těším se na další pěknou akci s vámi! :-)

Nakča :-)