Vážení čtenáři našich blogů a příznivci Sdružení Filia,

 

Ráda bych se s vámi podělila o svou radost, když se mi podařilo získat pro naši organizaci větší množství čisticích prostředků od firmy Madel z Brna. Se svou žádostí jsem obeslala několik firem, nakonec se nám ozvala firma Madel s nabídkou věnování většího množství čisticích a dezinfekčních prostředků. Z tohoto daru jsme měli všichni opravdu velkou radost a říkali si, že slušnost a solidarita ještě pořád nevymizely. V dnešní covidové době čisticích prostředků potřebujeme opravdu hodně, abychom mohli zajistit pro naše uživatele a zaměstnance čisté a hygienické prostředí.

Když naše paní vedoucí čisticí prostředky přivezla, opravdu jsme se zaradovali, bylo to přesně to, co potřebujeme- dezinfekce, čistidla.

Hned druhý den jsme čistidla začali používat při úklidu a využíváme je od té doby každý den a vždy si vzpomeneme na firmu Madel a na jejich vstřícný přístup k naší organizaci. Dar firmy Madel pro nás byl velkým přínosem i proto, že pro naši neziskovou organizaci je pořizování většího množství čisticích prostředků finančně náročné.

Ještě na závěr dodám, že paní uklizečka a naši uživatelé si pochvalovali, jak se s novými čisticími prostředky dobře pracuje- krásně čistí a ještě lépe voní. Nyní se můžeme radovat z čistého a hygienického prostředí, kam je radost se každý den vracet. Protože čistota je přece půl zdraví a v čistém prostředí se člověk vždy lépe cítí.

 

Milá firmo Madel, ještě jednou vřelé díky!!!

Za Sdružení Filia

Marie Graciasová

Sociální pracovnice