Před pár dny jsme byli mile překvapeni Vašemi reakcemi na článek o tom, co pořídit letos manželovi k Vánocům :-) proto jsme se rozhodli článek trošku podpořit a Vy si ho můžete nyní přečíst znovu, třeba jste ho ještě nečetli.. Tak krásný den :-) a děkujeme!

Tip, co letos koupit k Vánocům manželovi? :-)

Ano, je to tu zas...

Lámete si hlavu s tím, co letos koupit manželovi k Vánocům? Řešíme to každý rok, proto Vám teď přinášíme tipy, jak uspět a darovat něco, co potěší a nevytvoří jen umělý úsměv! :-)

Říkáme jí poctivá pánská prkenice! "Pro pořádného chlapa motorkáře".

Jednoduše proto, že je vyrobena z luxusní pevné italské kůže Brigh Black, která vyniká drobným leskem a hlavně přiznanou charakteristickou kresbou a strukturou. Je prostě z poctivého kusu pravé kůže. Víme, že takovou by chtěl mít každý chlap doma, jen o tom ještě třeba neví :-), ale je to tak.

Peněženka pojme vše potřebné a i něco navíc, ve formě přihrádek na účty, či doklady typu technický průkaz k vozidlu i technický průkaz k motocyklu.. Navíc vydrží mnoho let. Za 6 měsíců se neprošoupe... Pánové si ji zamilují (snad ne víc, než svou ženu). Tak se mrkněte :-)

https://www.fler.cz/zbozi/luxusni-panska-kozena-penezenka-bright-black-9174726 

 

Zlaté české ruce 2018