Vítám Vás na mém blogu.

Chci se Vám představit moje jméno je Žaneta a jsem z Pelhřimova, kde jsem se narodila.  Už jako malá holka jsem šila oblečky mým panenkám. Bavilo mě kreslení, tvoření, ruční práce a po základní škole jsem šla na oděvní školu.  

  Šití jsem se chtěla věnovat, a tak jsem si našla zaměstnání v oboru.  Chtěla jsem vidět jak tohle všechno funguje a že bych se tam mohla něco přiučit, další zkušenosti. Jenže když přišla první výplata, byla jsem zděšena. Vystřídala jsem zaměstnání víc, ale když zažijete dvakrát šikanu na pracovišti, tak jsem furt přemýšlela co bych mohla dělat a co umím. Jako když by mě něco osvítilo a řekl mi někdo že musím šít. A to donutilo Žanetu s tím něco udělat. 

  Začala jsem opravovat oděvy v dětském pokoji a tam to všechno odstartovalo. To byl můj první krok ke snu. Koupila jsem si šicí stroj a zanedlouho druhý, které jsem měla na psacím stole. Když jsem se s přítelem odstěhovala do společného bydlení, začala jsem si vybavovat malou dílničku, do které se dneska už nemohu vejít. Jak už jsem zmiňovala na začátku, šití mě naplňuje a od toho vznikl název pod kterým  vystupuji do dnes ŠIJU S LÁSKOU. Myslím,že je to název, který mě vystihuje. Postupně jsem začala šít moje výrobky, které lidé začali kupovat, až jsem z toho byla velice překvapená. To je ta největší motivace vymýšlet a tvořit nové výrobky. Jsem  šťastná za všechno co jsem v životě zažila a dovedlo mě tohle všechno k mé vytoužené práci.  

Díky pane Bože.