Začátkem června jsem představila novou svatební kolekci Dame de perles a okouzlení perličkami pokračuje stále :) v obchůdku jí ale nic nového nepřibylo, řeknete si, a budete mít pravdu. Dělala jsem totiž svatební sady pro svoje kamarádky a známé, a tak se chci aspoň formou blogu pochlubit - a také vás navnadit a inspirovat. Pokud vás některá sada zaujala a měli byste o ni zájem, nebojte se mi napsat do pošty, určitě to nějak vymyslíme :) Na všechny sady je použitý postříbřený drát a pravé říční perličky.

A tady už slíbené obrázky:

Aenna:

Aenna Aenna-detail

Aenna je bohyní vody, světla a moudrosti. Střípky jejího odrazu se odráží v zurčení vodopádů a vrcholcích vln...

Něžná sada je tvořená centrální pěticípou kytičkou, doplněnou o dvě menší kytičky a řetízek z perliček. Náušnice jsou ze stejných malých kytiček jako u náhrdelníku. 

 

Rhiannon:

  

Když se lord Pwyll jednoho rána vydal se svou družinou na lov,  zahlédl v lesích krásnou ženu oděnou ve zlatém hávu, jedoucí na sněhobílém koni. Začal ji pronásledovat a když ji po třech dnech ji dohonil, zjistil, že je velkou keltskou královnou a zamiloval se do ní a ona do něj... 

V této sadě jsem se pokusila snoubit jemnou svatební krásu s nezkrotností hrdé keltské královny. Střed tvoří keltský triskel ve vyplétaném a opletáném kruhu s menšími ornamentálními závěsy.  K sadě patří i náramek na paži z dvojité spirály hustě opletené drátkem a doplněné malou perličkou ve středu spirály:

naramek naramek-detail

 

Galadriel: 

Galadriel  Galadriel-detail

Galadriel byla vládkyní poslední elfí říše ve Středozemi, Lothórienu. Byla vysoká a ušlechtilá, s dlouhými stříbrno-zlatými vlasy, a snoubila v sobě jak pýchu a moc, tak jemnost a vznešenost...

Náhrdelník je podobný Aenně, ale kytička je šesticípá, s menšími a většími okvětními plátky, náušnice jsou stejné jako u předchozí sady. Přívěšek je zavěšený na ručně dělaném řetízku z perliček.