Vítězem prvního oficiálního dárkohraní se stává EVAJAN. Vem ostatním moc děkujeme a těšíme se u dalšího dárkohraní po prázdninách.

 

Vítám vás na prvním Dárkohraní

 

 

Hned na začátek se můžete mrknout na dárek pro štastného výherce…

100% bavlněná látka April v rozměru 45x110 cm (délkaxšířka)





Dostala jsem krásný úkol, představit se, aby to lidi bavilo číst. A navíc napsat blog….uáááá nás ve škole učili psát jen fejetony a co Vás?

Tak mě napadá, vezmeme to raději zkrátka, takže:

Měla jsem ohromné štěstí, že jsem se narodila v relativně stabilní zemi, kde lidé žijí relativně v blahobytu. Měla jsem relativně štastné a krásné dětství, bouřilivé a ještě krásnější dospívání.

Vystudovala jsem relativně zajímavý obor, u kterého jsem po oklice skončila. Relativní smůla, že obor, který jsem chtěla začít studovat se v té době nenosil: „přece se nebudeš hrbit nad šicím strojem, ty, které tak jde učení !“

Relativně dobrovolně jsem se stala dvojnásobnou matkou a rovněž vyměnila zaměstnanecký stav za džungli podnikání.

Tím pádem je na radosti relativně málo času, ale obchůdek na fleru patří mezi jednu z nich.

Náš celý sortiment se točí okolo látek a tento rok přineseme opravdu mnoho novinek, které se budou týkat nejen materiálu ale i hotových výrobků.

Takže se máte relativně na co těšit J

Moje otázka je….nebojte nebudete počítat kolikrát jsem použila slovo „relativně“ J bude to horší …..spočítejte kolik máme látek v kategorii LÁTKY NA OBJEDNAVKU…..

A pozor budeme vkládat nové látky takže neopisujte :-)

Den ukončení soutěže: 13.6. 2011 v 20:00 

Den losování: 14.6.2011

Přijďte se podívat k mým kamarádkám. Navštivte jejich krásné obchody a třeba se na Vás usměje štěstí a vyhrajete další z krásných dárků. – seznam všech zúčastněných  naleznete ZDE  .