Tramtadadááááááááááá ... and the winner is .... pardooon, vítězem se stává ... VOKRA {#emotions_dlg.palec1}. Gratuluji k výhře, všem vám děkuji za to, že jste se zapojily, dokonce básní si zasoutěžily a těším se zase někdy příště Mrkající.

 

A je to tady! Pojďte zkusit své štěstí, jste srdečně zváni. Je tu již druhé a Kori Land chce být opět u toho. Minule jsem se vám představila dosti a nyní bych to už vzala spíše letem světem, aby byl také čas na zábavu. Nuže ...


Kori, je pořád obyčejná ženská, která působí na Fleru snad od prvopočátku. Aby posílila svého ducha i rozum, tvoří si tu pro radost šperky s přírodním materiálem.

Ovšem Kori je také stále látkový nadšenec a fanoušek barev a jejich roztodivných kombinací. A taky trojnásobná máma. A právě díky svým synům kdysi oprášila šicí stroj, naostřila nůžky, vyměnila strojovou jehlu, sfoukla prach se šlapky a zamilovala se do designových látek.
Nebude tak určitě žádným překvapením, že zrovna právě pro syny tvořím nejčastěji. Šiji jednoduše, svižně a hlavně že se to dětem líbí, říkám si. Kluci se ve školce promenádují v kalhotách s marťánky, vláčky, autíčky, planetami nebo skotačivými žábami. Ó ano, na dinosaury nemožno zapomenout, vždyť tím to všechno začalo.


A teď už dosti slov a pojďme se vnořit do víru druhého Dárkohraní.

Dárkohraní je zábava. Možnost si zasoutěžit. Příležitost vyhrát.

Výherce v mém Dárkohraní získá 20% slevu na nákup metráže v Kori Landu.

Pravidla Dárkohraní jsou jednoduchá.

Odpovězte na moji otázku. Jednoduše tak, že mi pod blog napíšete komentář. Každý může vložit komentář jen jeden. Pište nejpozději do středy 26.10.2011 -  20:00 h.

Výherce bude vylosován náhodným tahem lístku s vaším nickem. Losování a vyhlášení výherce proběhne  následující den.


Výherní otázka zní:" Která látka z mojí nabídky se vám líbí nejvíce."

Otázka ryze dobrovolná jest:" Co vytváříte nejčastěji, pokud usedáte k šicímu stroji?"  ... já třeba dětské kalhoty a sobě sukně.

Těším se na vaše odpovědi.

Ale pozor. Tímto hra nekončí. Svoji příležitost můžete zopakovat. Přijďte se podívat k dalším látkovým nadšencům, holkám konkurentkám, které nabízejí inspirativní kousky pro kreativní duše. Abecední seznam těch, kteří se Dárkohraní účastní, najdete zde.

Prohlížejte, nakukujte, kochejte se a hlavně pište a vyhrajte. Držím vám pěsti pro štěstí. A doufám, že si Dárkohraní užijete tak jako já.