Tak jsme si dopoledne s Radkem řekli, že uklidíme balkón na zimu.
Výsledek? Není tam k hnutí! Květináče všude po zemi, bazének, dva regály.. Tak snad se to během několika málo dnů uklidí.

Taky jsem se pustila do šití. Noo, nic moc teda. Měla jsem to nechat ještě uležet. Jenže když ta kabelka mi tu leží už dost dlouho. Pořád mi něco chybělo. Nejdřív černá koženka, pak podšívka, pak ucha.. A když jsem ji dneska slavnostně dodělala a vyfotila, tak jsem se zmohla jen na povzdech. Prostě klopa se mi tak nějak nelíbí, takže večer u televize beru nůžky a jdu párat.., i když to nesnáším! Ale nemám na výběr! Tak snad druhý pokus dopadne lépe!

A taky tu u nás na malém městě opět "frčí kultůra". Valašské záření se tomu říká. Nějaká hudba (Fleret, Petr Bende s kapelou, večer Uhlíř a nebo taky Špinarka) - pro každého něco, nějaké jídlo, pití a spooousta lidí. Zase to tu vypadá, že Vsetín není jen "město duchů", že tu ti lidi ještě pořád bydlí.. ;) Téměř tři hodiny jsme chodily po městě a kopec jsme sotva vyfuněly! Agi odpadla téměř hned, Klárka už taky spí. Ještě že jsme si udělaly "mezipřistání" v cukrárně. Kafíčko, medovník a tonic.. Ale pak mě začal tlačit žaludek.. Asi jsem přestřelila.. a nebo to bylo tím, že jsem Klárku (cca 20 kg) nosila chvílemi na rukách, bo začala plantat nohama. Každopádně i já mám teď v nohách tisíc mil :)

A tak nějak zapomínám fotit. Ale já to zase doženu. Tak sem hodím alespoň pár fotek kabelky, kterou jdu teď trochu párat. Možná by to tak mohlo zůstat, ale neměla bych odvahu ji někomu dát.. Takže vzhůru do oprav..


image

Dobrý večer, dobrou noc..
A hezký víkend
*M*