Vítězka prosincového kola vybrala pro první soutěž nového roku téma krásně přírodní : Den National Geographic, 27.ledna, se soutěžními barvami  žlutá a šedá.

Prestižní cestopisný a poznávací časopis National Geographic s dlouholetou tradicí, který vychází již od roku 1888, přináší strhující pohled do přírodních, technických, kulturních a etnických tajů tohoto světa. Jeho reportáže jsou doprovázeny fotografiemi výjimečné kvality. Objevte celý svět uvnitř jedinečného časopisu. Prozkoumejte vzdálené lidské národy, svět zvířat, rostlin a nechte se uchvátit také reportážemi z českého domova. V současnosti National Geographic vychází v 39 mutacích a svým obsahem tak spojuje a seznamuje mezi sebou téměř celý svět. Časopis vychází v tuzemské verzi National Geographic Česko v českém jazyce. Na časopise se podílí stálí čeští odborníci egyptologie, astronomie, botaniky, etnografie a dalších odvětví. V časopise naleznete také přeložené články z mezinárodní edice National Geographic. Věříme v sílu vědy, výzkumu a vyprávění příběhů přispívajících ke změně světa.

National Geographic Magazine od svého vzniku v roce 1888 pokryl tisíce témat, od milých, mírumilovných balijských tanečnic až po kontroverzní témata, jako je brutální zabíjení zvířat pytláky, kteří jsou přesvědčeni o magických vlastnostech určitých částí zvířat.

National Geographic Day je den, kdy se vzdává hold slavnému časopisu National Geographic, který existuje již více než 100 let. Časopis je známý svými články o světové kultuře, historii, geografii a vědě, a také svými úžasnými fotografiemi. National Geographic Day je příležitostí pro prohlížení starých vydání časopisu, prozkoumávání online obsahu a objevování světa kolem sebe. Je to také příležitost naučit děti ocenit krásu a hodnotu naší planety. National Geographic Day je den, kdy se můžeme inspirovat a připojit se k lidem, kteří mají stejný přístup k naší planetě jako National Geographic Magazine.

National Geographic je něco, co považujeme za samozřejmost, což není překvapivé vzhledem k tomu, že existuje již více než 100 let. První číslo časopisu vyšlo v roce 1888 a National Geographic Magazines od té doby vycházejí pravidelně, jednou měsíčně. Již téměř 130 let tak probouzí časopis National Geographic v lidech zájem o vzdálené, neznámé země, jejich jídla a zvyky, a především o ty, kteří tam žijí, ať už lidé nebo ne. A to je samozřejmě důvod, proč si National Geographic více než zaslouží svůj vlastní den a my jsme se postarali o to, aby ho dostal.

Jak oslavit National Geographic Day ?

Vezměte fotoaparát a vyrazte ven, do přírody a zachyťte nějaký moment, který třeba jednou bude slavný....

Doporučujeme prohledat časopis také na sociálních sítích, protože v tento den bude mnoho lidí označovat National Geographic zajímavým obsahem, včetně obsahu z minulých čísel.

Můžete také strávit čas prohlížením online některých nejlepších fotografií, které byly pořízeny National Geographic.

Ať už se rozhodnete udělat cokoli, ujistěte se, že tento den je dnem, kdy si najdete chvilku na to, abyste obdivovali svět kolem sebe, od těch nejmenších věcí v něm až po ty největší A pokud můžete naučit budoucí generaci, aby to dělali také, tím lépe. Naše planeta by mohla získat více lidí, kteří mají k naší planetě stejný přístup jako National Geographic Magazine.

Předplatitelé časopisu NATIONAL GEOGRAPHIC se stávají členy neziskové organizace National Geographic Society, která podporuje výzkumnou činnost, vzdělávání a šíření geografických znalostí. V rámci členství mohou být jejich osobní údaje předávány společnosti NATIONAL GEOGRAPHIC PARTNERS, LLC, 1145 17th Street, N.W., Washington, D. C. 20036, USA, která je neziskovou organizací z části vlastněna.

Paletka pro tvoření :

 

Posuďte sami, jak se nám naše soutěžní výrobky povedly a oceňte svými hlasy ty nejlepší z nich.

                                                                                   Hlasovat můžete do 26. 1. 2024

Anketa se načítá ...

Jako nesoutěžní představujeme :

Libava»Ubrus  Žlutošedá

image