Zameteno pod koberec?!

Korupce je celospolečenský problém. Média nás pravidelně zásobují zprávami o předražených a na míru ušitých zakázkách, zneužívání konexí, netransparentním lobbyingu i klasickém úplatkaření. Korupce byla i jedním z velkých témat letošních voleb. Zmizí ale tak rychle, jak nám teď politici slibují? Co proti ní můžeme udělat jako občané? A co jsou nejhorší korupční prohřešky ve vašich očích?

Vyjádřete vtipným a graficky zajímavým způsobem svůj postoj ke korupci – navrhněte design pro potisk trička. Ukažte na problém a buďte klidně drsní. Neútočte ale na žádnou politickou stranu ani jednotlivce (korupce se může objevit leckde), držte se tématu jako takového. A vezměte dobře v úvahu formát trička.

Protikorupční triko

je soutěž, která Ti, kreativní člověče, dává prostor k vytvoření návrhů na potisk triček, jež budou použity v kampani pro zvyšování veřejného povědomí o možnostech boje proti korupci a aktivizaci občanů.

Vyjádřete svůj názor na korupci! Vítězné návrhy budou odměněny.

Vlastní návrhy (max 3) posílejte do 31.7. 2010 na email institut@respekt.cz  

Kde se design objeví:

Vítězné návrhy budou zveřejněny v Respektu, Marketing & Média, na stránkách projektu www.zaostrenonakorupci.cz a samozřejmě na Fler.cz.

Ceny:

1. místo - celoroční předplatné časopisu Respekt

2. místo - jazykový kurz dle vlastního výběru od Caledonian School

3. místo - dva lístky na Peníze od Hitlera do Švandova divadla