Jak těžké je začít, ví mnoho z nás. Od prvních malých krůčků a nepovedených kousků k těm, které Vám někdo pochválí. Radost z těchto pochval a zdokonalení je motivací k dalším velkym krokům. Jak ovšem v tomto světě plném krásných věcí a výrobků zaujmout?  Jak oslovit lidi, kteří by ocenili Vaše výrobky a začaly si je kupovat? 

Stále se snažím zlepšovat svou techniku, materiály a rozšiřovat sve pomůcky k výrobě. To je spojeno se spoustou financí, ktere rychle mizí. Nejvíce přání a broží se mi podařilo prodat mé sestře Lucii, která je ukázala svým kamarádkám a kolegyním. Proč se mi nepodařilo prodat nic na fleru? Je to snad malou aktivitou či mými výrobky?  Co bych měla udělat k lepšímu vysledku?  

Velká pile, hodiny promýšlení a výroby mi dávají stále naději, že ten další krok, cíl neboli dokonalost přijde. Trpělivost je sice vlastnost, kterou zrovna nemám, ale malé zázraky se ději a tak nepřestávám.  

Ať už se člověk věnuje čemukoliv a nevydí výsledky musí ho hnát k splnění jeho snů motivace a pak přijde cíl :-). Zažívala jsem to již od malička, kdy jsem se i přes obavy rodičů dostala na konzervatoř oboru tanec a po mnoha letech dřiny se mi splnil sen dostudovat,  tančit na prknech co znamenají svět a založit si baletní školu :-). V mém Balet Art Studiu, ktere začínalo se čtyřmi dětmi je již dětí třicet a za měsíc chystáme velkolepé představení Sněhurku, kde vystoupí všechny děti. 

Jejich pile, úsměv, radost ale i nezdary jsou pro mě motivací, pohonem jít dál. Vytýčit si větší cíle ... Nejkrásnější je dětský úsměv i když není vše dokonalé je to krásné.

Přijďte nás podpořit 10.6.2015 v 15:00h na Sokolske 7, Olomouc. Budeme se těšit 

Dale navštivte me výrobky a kdyby se Vám líbily neváhejte nakupujte nebo je doporučte :-)