Se spoluklubovnicemi klubu U Nemravky jsme dospěly k závěru, že by bylo vhodné se společně Fimu věnovat nejen po písmenkách, ale také in natura. Takto vzniklo 1. setkání FIMO-závislých, na které jste srdečně zváni :-)

Zde něco informací, co se nedozvíte, můžete zjišťovat přímo u mě neb v klubu U Nemravky.

Termín: 12. - 14. 3. Dojezd v pátek večer a od soboty se budeme věnovat točení klikou a dalším nezbytnostem... :-) Je možné samozřejmě přijet i v sobotu, ale myslím, že než se pak sejdeme, bude spousta času pryč. Konec bych viděla na neděli ráno, poledne, odpoledne - dle uvážení a asi i délky cesty každého.

Místo: Spálené Poříčí, hotel Ve dvoře www.hotelvedvore.cz , jde o místo v brdských lesích, na www najdete všechny podrobnosti.

Cena:  650 Kč za ubytování pro jednoho na 2 noci, pokud byste chtěly noc jen jednu, pak je cena 350 Kč. Ubytování je na 2lůžkových pokojích s tím, že kdybyste chtěly být na pokoji samy(i), cena je 650 Kč/den. Pokud už teď máte parťáka na pokoj, napište. Jinak kdyby byl hotel prázdný a někdo měl touhu spát sám, mělo by to jít i bez příplatku. Cena je bez stravy, je možné dokoupit za 60Kč snídani (kontinentální), nebo za 100 Kč (plnou vč. teplých jídel). Jinak v hotelu je možné se domluvit na menu (oběd či příp. večeře) za 75 Kč, jde o polévku a hlavní jídlo. Jinak je otevřena restaurace pro výběr jídel z lístku. Jsou možná i vegetariánská jídlo.

Nic dalšího se neplatí, salonek k použití máme zdarma. 

Program: volný, závisí čistě na náladě, chuti a inspiraci. Vezmu s sebou pečící troubu, ať si výrobky můžeme rovnou upéct.

Budeme se moc těšit :-)

 

Za všechny z klubu, Nemravka

 

PS: strojky s sebou