A opět tu máme úterý.

V prvním díle mého nového blogového zápisku jsem použila citát ze známeho filmu Terminál. "Jste u mne objednaný?" "Ano, dnes je úterý." Příběh Viktora Navorského mne inspiroval. Přiletěla jsem na Flér blog terminál a jsem tu úplně sama - samotinká. Podaří se mi projít ven, za Vámi?

Nebudu psát moderně. Nechci hledat slova, která zvyšují prodej. Napíšu to tak, jak by se to líbilo mně. Se špetkou humoru, klasicky a trošku starodávně, občas s nějakou chybkou, čtenář promine, aby to nebylo moc dokonalé. Podstata je zakódovaná v obsahu.

Jsem milovnice filmových hlášek, takže pokud je v textu poznáte, vítejte do klubu! Jo a vždycky v tom může být ještě schovaná i hluboká myšlenka, takže pokud nejste u mne objednaní, tak... více

Odpoledne jsem si uděla čas na výběr zboží pro Flér nominaci a nyní Vám představím, které zboží to u mne vyhrálo.

Za kačku!

Ještě jsem hledala náhradníky, protože výběr musí mít ještě 4 další. Do oka mi padly tyto penízkové naušnice. https://www.fler.cz/zbozi/penizovky-klipsy-nebo-nausnice-8456573 . Dál jsem hledala zajímavé náměty na téma kačka a povlak na polštářek s kachničkou úplně vidím na chalupě u rybníka https://www.fler.cz/zbozi/povlak-na-polstarek-s-aplikaci-6344676 ,kupte jich víc, aby jim nebylo smutno. Na brož  https://www.fler.cz/zbozi/kachnicka-z-francie-bronzovy-privesek-7435663 a kreslený obrázek https://www.fler.cz/zbozi/kachna-divoka-10236642 padla moje poslední volba. Prostě vyhrály.

Všem, kteří to chtějí vidět všechno krásně pohromadě, stačí navštívit stránky https://www.fler.cz/prehled-nominaci-na-top-vyber?action=detail&nid=453325. Podpoříte tak nejen nás, ale všechny, kteří jsou s námi na nominaci.

Pokud se Vám moje nominace líbí a líbí se Vám i můj krámek, staňte se našim fanouškem.  Můžete tak získat i slevový kupón pro nakupování.  Stačí si jen napsat o kód.

Vaše Fléřanka.

 

čtěte dále: https://www.fler.cz/blog/flerane-dnes-je-pracovni-utery-dil-3-47098