Milé baculky i nebaculky ,

  otevřela jsem novou originální kolekci flísových mikin, mikinošatů, sukní a vestiček s našitými květy nebo různými jinými tvary a ornamenty. 

            

 

  Flís ze kterého šiji je 100% polyester (kvalita 1. třídy), je heboučký a velmi hřeje.

  Baví mě hrát si s materiálem a vymýšlet různě barevné kombinace. Květiny stříhám a našívám lísteček po lístečku, a jelikož se flís netřepí, tak květiny našívám rovným stehem a střed květiny cik-cakem, aby se spojil střed s lístky. Výhodou těchto aplikací je, že odlákávají pozornost od problematických partií a baculkám moc sluší.

          

  Mikiny šiji s eskymáckou kapucí, které se dají stáhnout pomocí tkaničky a plastové brzdičky a klokankovou kapsou.   

  Mikinošaty Vám navíc díky své délce až skoro ke kolenům (podle výšky postavy) dokonale chrání záda proti chladu např. při ohýbání.

       

  Sukně jsou zvonového střihu a v pase se stahují pomocí tkaničky, takže se lehce přizpůsobí každé postavě.

        

           

  Velmi mile mě překvapil zájem o tuto kytičkovou kolekci a tak počítám, že teď v nejbližší době nebudu šít nic jiného a jsem ráda, protože mě má práce velmi baví.

  Pokud i Vás nějakým způsobem mé mikiny nebo jiné mé zboží zaujaly, ale nemám je zrovna v prodeji, tak si určitě počkejte. Nové zboží vkládám jednou za dva dny. Nebo pokud Vám nevyhovuje barva, střih nebo míry, tak se mi ozvěte a já se Vám budu snažit vyhovět.  

  Ráda Vás přivítám ve svém obchůdku a přeji Vám příjemné nákupy na Fleru.

 sunnypeth