Náhodou jsem se dozvěděla o docela utajené akci na Kampě v Praze-K výročí Bastily pořádá Francouzské velvyslanectví a Praha1 akci,kde si můžete vychutnat pravou Francii Byly tam hlavně stánky s jídlem a vínem.Čekala jsem i inzerované dobové kostýmy,ale vojíci dorazili později.A hudba z reproduktorů,jak jinak než stylová, k večeru jsou plánované šansony a jazz naživo!!!Je škoda,že to trvalo jen 2 dny...

Jako milovník Paříže a všeho spojeného s touto zemí jsem ihned vystartovala s kamarádkou dopoledne-to byla romantika-klídek pohoda,nanejvíš cizinci co náhoudou sešli z Karlova mostu. Ale když jsem tam přitáhla mamku i babičku/taková třígenerační dámská jízda:D/ Ale to byl už slušný nával-je vidět že jsou v Praze podobné akce velmi žádané....nakoupila jsem si bagetu,sýry,dortík a nakonec ochutnala paštiku s bagetou.

ALE PROČ O TOM VŠEM TADY PÍŠU

Od hrozně šikovné Viki jsem si objednala krásnou tašku-Paříž. Čekala na mě trpělivě,když jsem se vrátila domů z dovolené...a já jí čirou náhoudou vzala premiérově na procházku rovnou na Francouzský festival!!

 

Měla úspěch a ještě jednou děkuji za ochotu a rychlost s jakou byla poslána,je opravdu moc hezká a měla úspěch

tady je jedna veselá s vojákem revoluce:D na dotaz jestli je opravdu francouz mi prozradil ze je u Ostravy:D  Merci beaucoup, monsieur!!!

ps...a ta bageta co z ní pak čouhala vypadala sakra stylově!!!!:DDDD

 

 tady je malý odkaz na Apetit.cz,kde je něco více:

http://www.apetitonline.cz/novinky/853-ochutnejte-francii-v-praze-na-kampe.html