Rok 2021 jsme se rozhodly trochu zpestřit vám i nám. A jelikož máme moc rády hádanky, tak chceme všem umožnit zapnout své mozkové závity a uhádnout, co hádanka skrývá. Může to být pohádka, film, říkadlo, text písně. Podle nápověd v podobě výrobků či fotografií, byste měli uhodnou, o co jde. Váš tip napište prosím do komentáře.

Kocour a myš, je nerozlučné duo z amerického kresleného seriálu pro děti, který se stal velice populární i u nás. Všichni si určitě dobře vybavíme modrého kocoura a roztomilou hnědou myšku. Málokdo už ale ví, že uběhlo již 44 let od natočení posledních dílů tohoto seriálu.

Kocour se ve 163 dílech neustále ocitá v různých rvačkách a šarvátkách se svým malým protivníkem myší. V seriálu se mimo objevují i další postavičky jako například kačátko, tuleň, pes  a jeho syn, kteří se chtě nebo nechtě většinou stávají objektem sporů hlavních hrdinů. Ačkoli je to velký kocour, je trochu bázlivý a ve všech sporech končí s boulí nebo jiným zraněním. Jeho hlavním cílem ale je, zbavit se myši. Tato sice malá, ale odvážná myš dokáže v boji o svůj život překonat téměř vše. Na oplátku ale provádí kocourovi různé naschvály a vylomeniny. Při nejrůznějších honičkách utrpí kocour vždy mnoho šrámů, padají na něj nejrůznější věci, ale jelikož je to jen pohádková postavička, nic mu neublíží a v dalším díle už je připraven na další honičku s myší.

Není nikdo, kdo by neznal nekončící honičky myšky a kocoura, které většinou končí pro kocoura úrazem. Ovšem oni nejsou pouze velcí rivalové, ale jsou to také nerozluční přátelé. Ačkoli se v každém díle neustále honí, perou a vymýšlí na sebe všemožné lsti a plány, jeden bez druhého by byl nešťastný a smutný.

Těšíme se na vaše tipy!!!

Hlasujte prosím pro 3 výrobky (hlasy mají stejnou váhu). Budeme se těšit i na Vaše případné komentáře.

Hlasování bude ukončeno 30. 05. 2021 ve 12:00.

Děkujeme

Anketa se načítá ...