Kapacita naplněna čili uzavřeno :o)

 

Kreativci!

Hlavně pražští asi.

Hledám pro náš nový projekt lidičky, kteří tvoří a chtěli by se veřejně ukázat, prezentovat se, zpropagovat se a k tomu pomoci dobré věci.

21.2.2012, v Meet factory na Smíchově, ve velké galerii budu pořádat market plus další program. 17 - 21 hodin (od 21 do noci budou probíhat koncerty v dalším sále, do kterého budete mít přístup - čili jedno skončí, druhé začne)

Předpokládá se velký počet lidí (přes 1000), neboť tato akce podléhá pražským medicínským fakultám a výdělek z ní půjde na pomoc dětem, které bojují s rakovinou (Dobrý anděl). 

Nabízíme stůl (asi 150 cm - školní lavice),

židli,

mnoho potenciálních zákazníků,

VIP vstup a také vstup do dalšího sálu, kde budou probíhat večerní koncerty

plus propagační promo.

Prosíme o podporu pro Dobrého anděla formou příspěvku z vašeho zisku (z tohoto odpoledne), např. 10%, přičemž se tyto penízky vyberou a odevzdají ještě v den akce paní z nadace (můžete být u toho).

Akce je přístupná veřejnosti, lze tedy zvát váš okruh lidí.

Sortiment: módní doplňky - móda - šperky - a to, co by se ještě lidem mohlo hodit (přednost má kvalita! a originalita!).

Program : kreativní trh plus módní přehlídky plus koncerty atd. (bude se postupně doplňovat).

Hledám :

- kreativce,

- originální módní návrháře, přičemž dávám přednost méně známým mladým značkám (jedna návrhářka, jeden návrhář nebo dvě návrhářky či dva návrháři - móda dámská i pánská!), kteří si kromě "krámku" mezi kreativci střihnou i módní přehlídku (pokud byste neměli, máme modelky, modely i vizážistku plus pana DJ),

- módní návrháře(-řku) pro psíky a totéž - lze mít krámek a udělat módní psí přehlídku

- a zvažuji jako doplnění programu buď tatéry s henou nebo barvy na tělo nebo drobné kreativní činnosti, při kterých by si lidi mohli odnést svůj výrobek domů a nebo všechno dohromady čili hlaste se!

Info a dotazy - pište mi zprávy fler poštou.

Děkuji a budu se těšit.

Lucie :o*

PS: Některé věci se mohou ještě drobně změnit, jde jen o prvotní informace. Základ ale zůstane ;o)