Jedna holčička a jedno yo.yo, říkáte si, co z toho může vzniknout? Asi by to nebylo nic záživného, kdyby se za "holčičkou" neskrývala praštěná Dáša a pod "yo.yo" milá Lucka. Tyhle dvě holky mají rády korálky, jsou poměrně šikovné a mají neuvěřitelné množství nápadů, jak oživit a zkrášlit outfit každé ženy. 

Co takhle Lucinčiny luxusní obšívané kameny a šité šperky?

Kromě toho to Lucinka umí s perlami a její elegantní sady potěší nevěsty - přesvědčte se zde.

 

 

nebo lehký letní námořnický styl od Dáši?

   


Dášenka má ráda vintage vzhled, černou elegantní dekadenci ... no, podívejte se sami tady.


Náš zákazník, náš pán, to je nám jasné, chceme tedy zkvalitnit služby pro všechny, kteří si oblíbili (nebo teprve oblíbí) naše doplňky. Nejjednoduší a nerychlejší forma komunikace jsou klubové diskuse, a tak jsme založily klub.

A teď o klubu už trochu vážně, prostě podle pečlivé Lucinky, ta vám to náležitě vysvětlí.

Princip klubu:

1. Péče o naše zákazníky: Každý bižuterní šperk vyžaduje občas nějakou údržbu, opravičku, výměnu odřených a poškozených částí. Pokud je na tom Váš šperk takto a nechcete ho uložit hluboko do skříně a hledat a kupovat něco nového, využijte naši nabídku. Nabízíme v rámci klubu bezplatný servis na špercích od nás! Například Vám vyměníme zapínání, háčky do ucha u náušnic, atd.

2. V případě reklamace, nebo vrácení zboží, zkrácení či prodloužení, dodělání např. náušnic k náhrdelníku, atd., cokoli Vás napadne, máte zaručenu okamžitou reakci, rychlé vyřízení, atd.. Není třeba psát dlouhé vysvětlovací dopisy vnitřní poštou.

3. Soutěže a slevy: Připravuje se hodně slevových akcí a také hodně zábavných soutěží o ceny! Některé soutěže budou odměňovány slevou, některé přímo šperky.  Účast samozřejmě není povinná. Soutěže budou vymyšleny tak, aby Vás nestály mnoho času ( která z žen ho má dnes přebytek?).

4. Tento bod je sice napsán jako poslední, ale rády bychom společně vytvořily pohodový a příjemný "Dámský klub", kde si budeme moci společně vykládat o všem možném a dozvíme se tedy novinky, jak se žije po celé ČR. Můžeme si vzájemně radit, bavit se, sdílet vážné i nevážné věci a také doufáme, že nám řeknete, co byste rády nosily a poradíte nám, co máme pro vás vyrobit!

Tak to je od nás zatím vše, více v klubu Co dělá holčička s yo.yo? Baví vás a starají se o vás!