1. krok - najet na nastavení (to je to úžasné montérské kolečko, jak mu s oblibou říkám :) - viz obr. 1 nahoře:
2. Otevře se nabídka, a tam odklikneme "Možnosti internetu" - otevře se následující nabídka:
3. Tam klikneme na tlačítko "Odstranit", kde nám vyjede další nabídka, která je na následujícím obrázku:
4. POZOR na modře označené okno - pokud máte někde automatické přihlašování, tak po zakliknutí tohoto zaškrtávátka si smažete veškerá uložená hesla a uživatelská jména.
5. Kliknout na Odstranit a nepotřebný čurbes z internetu bude fuč.
Upozorňuji, že pokud tuto činnost neděláte, bude pécéčko chroupat docela dlouho - o ukončení odstranění souborů vám dole vyskočí žlutá tabulka s tímto oznámením:
Poté doporučuji zavřít okno či okna prohlížeče a znovu nechat naběhnout. 
