Vítejte všichni na čtvrté výstavě klubu Inspiromat.

Klub je tvůrčí dílnou, kde autoři na zadaná témata vytváří výrobky, které následně nabízí k prodeji na Fleru. Kromě hlavních témat jsou zadávána i mezitémata, která jsou rychlá, jednoduchá, nenáročná, někomu možná budou připadat kýčovitá, ale... pokusme se povýšit kýč na umění :) Na tvorbu mezitémat jsou pouze dva týdny, a tak se nemohou zúčastnit náročnější řemesla a techniky. Proto je výrobků méně než bývá u hlavních témat.

Druhým mezitématem bylo SLUNCE... každý rok před Vánoci se naše planeta Země rozhoduje, jestli se bude vracet zpátky ke Slunci nebo ne. Snad do toho máme taky co mluvit :)

A touto výstavou vám zároveň členové klubu přejí krásné prožití vánočních svátků, hlavně pohodu a spoustu světýlek nejen kolem vás, ale i uvnitř, v duši... jen tak můžete rozsvěcet světýlka i v těch ostatních, kteří na to třeba sami nemají sílu.

Hezké pokoukání. Obrázky jsou klikací. A jste zváni i na předešlé výstavy.

Poklona slunci  Barvy slunce Zimný slnovrat Ohnivý oř - vosková batika na hedvábí Krátké návleky s bambulkovým lemem. Tři zlaté vlasy děda Vševěda Slunce a jeho oběžnice Žloutenka typu K12 Velký třesk Východní slunce brož - mašle Vak se slunečnicemi na karimatku Danielčin sluneční ... Slunovrat Slunce Diář 2010 - Zimní slunovrat Aztécké slunce... Slunce v trávě Slunce Slunce Slunce