Mám problém!

Kdykoliv se mé kroky přiblíží k obchodu s výtvarnými potřebami, nechápu, čím to je, ale nějaká nevysvětlitelná síla přinutí mé nohy vstoupit... A to je právě ten problém! Procházím obchodem, kochám se pohledem, čuchám vůně a pak se to stane. Mé oči cosi uvidí, mozek okamžitě zareaguje a múzy spustí alotria.

Takhle vznikla třeba kolekce náušnic Steel and Spaghetti, oči uviděly barevnou bužírku původně určenou k pletení indiánských náramků, ale já ji zužitkovala jinak :).

image image

No, a před nedávnem se mi to stalo zas! Oči uviděly zvláštně zbarvenou kostičku u kolekce Fimo hmot - vypadala jako přírodní kámen a už se to začalo rozjíždět... Co to je? Hm, to je zajímavý, to by se dalo využít, to se mi líbí... a jsem v tom zas, až po uši.

A to si pořád říkám: "Ty nemáš práce dost? Nestíháš, skáčeš od jednoho k druhému, jedno pořádně nedoděláš a pouštíš se do nového? Kdy to jako chceš dělat? A upřímně si odpovídám: "Nevím, nevím, opravdu nevím, kde na to vezmu čas, ale nedalo se prostě jinak, musela jsem to mít!"

Zatím jsem stihla tedy opravdu jen pár kousků, ale doufám, že časem přibydou další a další, protože mě to děsně baví :)!

A také doufám, že kousek z té mé radosti se vtiskne do hotových výrobků a potěší třeba některou z vás...

Více zde v kategorii Fashion accessories

image

image