Zde je ukázka jak šel čas Usmívající se


Zprvu jsem dělala hlavně květiny a to všemi možnými způsoby ..

bodlak  kopretiny  konvalinky  klasika

 

Později jsem se zaměřila na zdobení přáníček za pomoci obrázků jenž kdekoliv naleznu :-)

kovbojkockakralicikure   

Ikdyž mi zde velice dlouho leželi ladem návrhy zvířátek a autíček, přeci jen se na ně nedávno konečně dostalo. Tato přáníčka jsou velice oblíbená u dětí a některá jsou ve 3D Quillingu.

LODEautakuratazoozaba

 

Ovšem během krátkého času jsem zjistila, že Quillingem se dají zdobit rozličné věci. A proto jsem se pusila do dalšího a dalšího vymýšlení. Momentálně mám v nabídce dárkové ozdobné obálky, které se hodí když chcete někomu věnovat dárkové poukazy, lístky do kina, peníze a jiné. Také jsem začala vyrábět dárkové papírové tašky, které si sama lepím. Jmenovky na dárky a  svíčky, které mi ručně vyrábí jedna moje dlouholetá známá.

 obal2 

   

 

Pokud tedy toužíte po specifickém přáníčku či jiném dárkovém balení a nemůžete nikde najít nic co by vás oslovilo napište. Přáníčko přesně dle vašich představ, tak neváhejte a napište. Určitě se domluvíme.

Nakonec pár kuriozit Mrkající

pohoda   

 

Dále jsem začala dělat Quillingové obrazy. Pokud by Vás zajímalo jak takovéto obrazy vznikají více informací naleznete zde.

 

3D Quilling

Věnuji se i 3D Quillingu, dělání postaviček, košíčků, květinek. 3D Quilling je o trochu složitější než klasická technika a to proto, že autor jenž prvek 3D vytváří, se snaží, by byl co nejrealističtější, tedy ve 3D rovině. 3D prvky na přáníčkách, vystupují z plochy, proto je často zapotřebí taková přáníčka posílat v bublinkové obálce, aby se nepoškodila. Mnohdy se musí tyto prvky slepit předtím, než se nalepí na konečný podklad (viz. cívka, kolibřík, motýl), ale není to pravidlem. Často se jen tvary prolínají, či na sebe vrství. Tím vzniká plastický vzhled daného obrázku. ( viz. obrázek výše, chlapíka na pláži).

 

 

Přání dělaná povětšinou na zakázku a která jinde neuvidíte

  Yasmine (Aladin)  

 

Vánoce jsou za námi a je na čase Vám všem popřát krásný další rok 2012