Nikdy jsem nevěřil, že se mi to povede...

Vyklubal jsem se jednoho temného večera v daleké zátoce Monk Bay. Počasí opravdu dvakrát nepřálo, lilo jako z konve a oblohu ve velmi nepravidelných, zato krátkých, intervalech osvětlovaly blesky. Jednoho by to až vyděsilo. Čas plynul, já si tak předčasně vyspíval a přemýšlel, jak s tím životem vlastně naložit. Velmi záhy jsem si uvědomil, že v Monk Bay, kde místním obyvatelům chybí sluneční světlo a trpí na nedostatek vitamínu dé, mě žádné velké štěstí žel pravděpodobně nečeká.

A tak jsem si sbalil malý skromný batůžek, do kterého jsem vměstnal všechny nezbytnosti, a vydal se na dlouhou cestu - jak zpíval Karel Gott - za štěstím. Světe div se, ačkoli tomu ponurý úvod moc nenasvědčuje, povedlo se a já právě stojím na nové startovní čáře, která je mnohem veselejší a přívětivější, než můj životní zrod. 

Cesta to byla tuze dlouhá a trnitá. Ze začátku se mi do hlavy hrnuly pochybnosti, zda jsem učinil správně, ale poté, co jsem poznal díky šťastným náhodám všechny své přátelé, kteří mi pomohli budovat ten malý sen, se dočista rozplynuly. 

Trvalo celkem 3 roky, než se nám Veselé Dílně podařil dát ten správný - buďme slušní - obličej. V magické datum - 10. 10. 2020, přesně v 10:10 ráno, jsme to celé po dlouhém slibování spustili. My sliby držíme, jen nám to občas trošku trvá.

Už když jsem si tehdá balil, můj záměr byl zcela jasný. Dělat něco, co mě bude těšit, co mi bude dávat smysl a především - co bude dělat radost i ostatním. Doufám a věřím, že se nám to povedlo a že se vám naše výrobky budou líbit. 

Takže tímto první zkušebním blogem bych vás rád pozval do naše virtuálního Obchůdku, kde se můžete těšit především na šperky se zalitými čtyřlístky pro štěstí. Vyrábíme ale i další doplňky a v hlavě máme plno dalších nápadů, které zrealizujeme snad dříve než za 3 roky. :) 

Budeme se těšit na návštěvu a taky na to, až se tu trochu rozkoukáme. Snad se nám povede začlenit mezi místní partu tvůrců. 

Díky, kápo Caneton