A ovlivnil celý můj život...

Jmenuji se Štěpánka. Posledních pět let v mém životě  se točilo kolem dětí. Mám úžasnou holčičku a chlapečka. A jak to tak na mateřské dovolené obvykle bývá, začal můj mozek a tvořivé prstíky zahálet. A protože nám poskakuje doma jedna velká parádnice, začala jsem za vydatné pomoci svých dětí vytvářet drobné ozdůbky na krk a do vlasů. Poté přibyly náramky, náušnice a jiné nezbytnosti pro malou slečnu. 

Začala jsem polymerovými hmotami a korálky. Díky nešetrnému zacházení s výrobky docházelo často k  jejich poškození, někdy až totální likvidaci. A tak jsem hledala materiál,který by byl drobný a přesto pevný a odolný dětským ručičkám.

Jednoho dne,při náročném pobytu v nemocnici s ročním synkem, kdy mi právě po sté přetrhnul náhrdelník z korálků a běžných bižuterních kroužků,mi došla s tímto materiálem trpělivost. Náhrdelník se mi moc líbil, krásně se nosil, toužila jsem po pevnějších kroužcích, abych netrávila dlouhé chvíle opravami. Díky "všemocnému" internetu a sociálním sítím jsem ve chvílích spánku svého milovaného synka objevila eloxovaný hliníkový kroužek. Navíc v nepřeberném množství barevných kombinací a v ještě větším množství velikostí. Tou dobou jsem se znovu zamilovala.

Na internetu jsem našla základní typy vazeb z těchto kroužků a nedalo mi to a objednala si svůj první materiál ke kroužkovému tvoření. Po návratu z nemocnice,kde jsem pečlivě studovala jednotlive vazby,mě doma čekal balíček. A hned jsem zkoušela teorii uvést v praxi. Jestli se mi to podařilo,posuďte vy.

Děkuji všem,co dočetli do konce. Snad vás moje velká láska a kostrbatá cesta k ní zaujala. Přeji vsem krásné tvoření.