V minulém blogu jsem slíbila inspirační návod a popis toho, co se dá vytvořit s batohem a vlaštovčí sadou.

Potřebujete:  1x batoh s vlaštovkami, 1x kreativní sadu s vlaštovkou, nůžky, jehlu a nit, fantomový fix (není nutný) a hlavně dobrou náladu.

 


Postup:

Nejdřív se na batoh podívejte a trochu si to rozmyslete. Přemýšlejte, jak by se to líbilo vám. Já vám teď popíšu, jak jsem to dělala já. Nechte se inspirovat, ale nedejte se moc ovlivnit. Určitě máte vlastní úžasnou fantazii. Co se týče zdobení, doporučuji pohybovat se především ve spodní části batohu. Po stažení šňůrek totiž ozdoby v horní části tolik nevyniknou. 

1) Nášivku jsem přišila na levou stranu batohu přesně na místo výšivky, která mi posloužila jako vodítko pro umístění. Můžete použít přední nebo zadní steh nebo ji přišít na stroji. Já jsem použila přední steh a moc pravidelný tedy nebyl Usmívající se.

 

 

2) Vlaštovku na pravé straně jsem celou vybarvila žlutou fixou na textil. Pak jsem ji vyšila knoflíčky. Je dobré si ty knoflíky nejdřív vyzkoušet a rozvrhnout, aby vám vyšly do hezké kompozice. Nakonec jsem červenou fixou dtáhla pár detailů.

 

 

3) Z atlasové stuhy jsem se rozhodla vytvořit mašli, proto jsem si předtím jeden knoflíček schovala a použila ho později jako ozdobu na mašli. Tu jsem připevnila několik centimetrů nad vlaštovky a nechala si místo na nápis.

4) Mezi vlaštovky jsem ještě nakreslila malé srdíčko, jen tak ze záchvěvu romantiky. Pak jsem si fantomovým fixem předkreslila nápis revamped by, který jsem posléze vyšila zadním stehem modrou a červenou bavlnkou.

 

5) Nakonec jsem svůj výtvor už jen pyšně podepsala. Líbí?

 

Pokud jste se rozhodli vyzkoušet něco z mého obchodu, přeji vám příjemné a zábavné tvoření. Strašnou radost mi udělá, když mi pošlete obrázek vašeho výtvoru.  A taky jakékoliv náměty a poznámky.

Ale teď už mě omluvte, musím jít něco vymýšlet Rozpačitý.