Dříve než kyvadlo použijijete podržte jej dlouze v dlani , až je úplně horké,abyste do něj vložili svojí energii a mohla správně probíhat komunikace.

Poproste, ať komunikujete pomocí tohoto kyvadla pouze se svými ochránci a nebo s jinými nebeskými anděly.

Nahlas vyslovte větu, že odmítáte jakoukoliv komunikaci s nižší astrální úrovní. Obecně se této úrovni, kterou mám na mysli říká Zlo. Prosím své ochránce, aby Vás před těmito energiemi chránili.

Potom se můžeme začít ptát.Kyvadlo je připraveno na komunikaci a reaguje na odpověď ANO NE.

 

Uchopte kyvadlo do ruky tak, aby volně viselo. Řetízek je dlouhý 25cm.

Kyvadlo musí mít prostor na volný pohyb.

Znovu poproste ochránce o pomoc ,ochranu a požádám je o odpověď na mé otázky.

Dále je nutné určení pravidel. Způsob, jakým se bude kyvadlo pohybovat to je právě žádaná odpověď ANO, nebo NE .

Já dostávám odpovědi tímto způsobem. Pokud kyvadlo svým pohybem opisuje kružnici směrem zleva doprava, znamená to ANO. Pokud se kyvadlo kývá tzv. po linii, to znamená,jen tak rovně se pohupuje, znamená to NE. Pokud nevykazuje žádný pohyb, může to mít několik příčin. Buď nejsem na komunikaci připravená, nebo na tuto otázku nemůže být z nějakých příčin sdělená odpověď.

Otázek bychom měli položit maximálně 5 a pak komunikaci ukončíme. Před každou další práci s kyvadlem, se zeptáme ochránců, zda se můžeme ptát. Tato otázka se nepočítá do pěti otázek, které můžeme položit. V době kdy je položena otázka, musíme mít neutrální myšlenky, abychom svým podvědomím pohyb kyvadla neovlivňovali. Nikdy si nesmíme přát, aby se kyvadlo pohybovalo tak, nebo jinak.Spíš bychom naše podvědomí měli zaměstnat myšlenkou typu.Co mi asi kyvadélko odpoví???. Ruka musí být volná a v naprostém klidu. Pak sledujeme pohyb. Když dostaneme odpovědi na naše otázky, poděkujeme ochráncům a uložíme kyvadlo někam do bezpečí, aby na něj zbytečně nikdo nesahal, neboť je nabité naši energií.

Proč jsou důležité prosby o ochranu od našich milých ochránců? Je to důležité, protože když bereme do ruky siderické kyvadlo, otevíráme se komunikaci s jemnohmotným světem. A v tomto světě, nejsou jen ochránci a hodní milující andělé. Jsou zde i jiné astrální bytosti, které mají podobnou podstatu, jako andělé,ale velmi negativní energii.

Buďte opatrní a žádejte, aby s Vámi komunikovali pouze Vaši ochránci. Pak se nemusíte bát. Úplně prvním krokem před každou komunikací je samozřejmě prosba o ochranný štít kolem duše. Ať Vás chrání Ti, kteří neúnavně s láskou, stráží všechny naše kroky