Jeden by si myslel, že když už za něco vypláznete 10 tisíc, tak si to pořádně užijete a využijete. Tak třeba když si koupíte televizi, budete na ni několik večerů v týdnu koukat po dobu dejme tomu pěti let. Nebo když si zajedete do lázní a ty peníze tam prostě prorelaxujete. Co vám zůstane? Vzpomínka na pohodu, klid a vypnutí hlavy. To vám už nikdo nevezme.

I já jsem investovala 10 tisíc. Do velkého kroku v mém životě, do kterého jsem si myslela, že mě nikdy nic nedonutí. Konečně jsem překonala sama sebe a rozhodla jsem se, že si udělám řidičák.

 

Sama. Jednoduše. Odvážně. Napjatě.

První jízda pro mě byla úžasná. Strašně mě to chytlo a těšila jsem se na další. Mimo to musím také chodit na hodiny teorie, kde se učíme vyhlášku, křižovatky a značky. Na té poslední instruktor ukázal na dopravní značku a zeptal se mě, co znamená. Moje odpověď byla, že nevím, protože jsem se k učení ještě nedostala. Styděla jsem se. A tak jsem si dala za úkol, že se to všechno doučím. Mám spoustu času a taky by to neměl být problém.

 

Neměl by být.. Ale je. Stalo se totiž něco nečekaného.

Propadla jsem Fleru. Z ničeho nic. Blesk z čistého nebe. Stala jsem se členem Klubu vzájemné podpory. Klubu, kde si členové radí, jak na zákazníky. Jako nováček jsem nasbírala spoustu užitečných rad. Začala jsem přefocovat, fotky upravovat, blog psát a profil upravovat.

 

No poslední týden nedělám nic jiného, než sedím u notebooku „pracuju“ na Fleru. Moje nadšení z každého nového srdíčka či komentáře je obrovské. Také jsem zde objevila spoustu šikovných umělců a ještě víc nádherných výrobků.

 

To co se tady snažím říci je, že než abych si užila svoji investici do autoškoly (tím mám na mysli abych se ji pořádně učila), tak vysedávám u počítače a užívám si denního ruchu na Fleru. Zadarmo. Bez poplatků. Takže ne všechno, co za něco stojí, musí stát několik tisíc.

 

Fler je úžasný. Je dokonalý. Je barevný. Je chytrý. A je silnější, než já!

 

Jen mám obavy, že ty zkoušky za mně asi neudělá...