Abychom vyhověli co nejširšímu spektru přání zákazníků, šijeme různé modely závěsných houpaček, které se liší velikostí, pevností, typem zavírání a samozřejmě také cenou.

 

  • Houpačky šijeme ve dvou velikostech – pro miminka a pro batolata (a platí logické pravidlo, že větší je dražší).
  • Základ houpačky může být z jedné nebo dvou vrstev látky (dvojité jsou dražší).
  • Látky používáme běžné gramáže (130 – 150 g/m2), nebo pevnější látky vyšší gramáže (cca 240 g/m2). Vysokogramážní látky jsou ve většině případů jednobarevné.
  • Uzavírání houpačky je řešeno buď dvěma páry tkanic, chlopněmi na druky (s možností přidání páru pojistných tkanic). Na přání je možné ušít i uzavřenou s nebo napevno všitým půlkruhem látky se stahovací šňůrkou a párem tkanic.
  • šijeme i hacku pro dvojčátka, ale je to malinko kompromis, jestli máte místo, je lepší i levnější pořídit 2 hacky pro miminka.

Všeobecně jsou i naše malé hacky větší, než běžně prodávané produkty, na což je třeba pamatovat, kdybyste chtěli např. naši matraci do hacky jiné firmy (nemusela by se tam vejít, ale na přání Vám ušijeme i menší).

Srovnání pevnosti hacek (= maximální nosnost ležícího dítěte): dvojitá tenká bavlna (20kg) - jednovrstvá pevná bavlna (kepr)(25kg) - ze silné plachtoviny (30kg) - dvojitá z tenké a silné bavlny (kepru)(35kg). Dvojitou ze silné bavlny nešijeme, nevejde se do stroje ;), jednovrstvou ze slabé látky z bezpečnostních důvodů také ne.

Hledáte nejlevnější variantu? Nejlevnějším modelem je malá jednovrstevná houpačka s tkanicemi.