Už od dětství jsem ráda něco vyráběla. Dělala jsem korále, začala jsem vyšívat a tak dále. Nemohla jsem se spokojit s tím, že bych nosila stejné věci jako všichni ostatní.

Před rokem jsem přišla o práci a abych si ukrátila chvíli mezi pohovory a návštěvami pracovního úřadu jsem začala zkoumat na internetu jak se šije kůže. Jelikož jsem potřebovala novou kabelku, ale žádná kterou jsem viděla mi nepřišla dost zajímavá a za cenu, která odpovídá kvalitě materiálu a zpracování. A tak jsem se rozhodla, že to zkusím. Musela jsem začít pomalu protože nástroje jsou poměrně drahé a je to velká investice. Nakoupila jsem tedy základní vybavení a odřezky kůže a vyrobila prvních pár náhrdelníků. Ty měly takový úspěch, že jsem je začala vyrábět jako dárky pro kamarádky. Trvalo dalších půl roku nežli jsem techniku vypilovala natolik, abych si troufla je prodávat.

Mezitím jsem postupně nakupovala nářadí nutné k výrobě a šití kabelek. Nakoupila jsem hromady knih o šití a výrobě z kůže a začala jsem s malými kousky. Za několik měsíců byly první kabelky na světě!

Ruční šití kabelek je sice velmi pracné, ale výsledek stojí za to! Nesnáším kompromisy a chci aby moje věci byly perfektní. Také jsem typ člověka, který musí vidět výsledek práce, to že po týdnu práce vidím finální výsledek je skvělý pocit.

Tím, že si koupíte výrobky značky La Mode de Boheme mě podporujete v tom, abych mohla pokračovat dělat to co miluji a co mě naplňuje.

Všem zákazníkům děkuji!

 

Alena Bělíková