Již v minulém článku jsem mluvila o své slabosti pro obaly a obalový design - i tento článek bude věnován balení. Nedávno jsem se rozhodla změnit způsob, jakým balím své výrobky a vylepšit ho jak po bezpečnostní tak po estetické stránce. A mám z toho upřímnou radost :) . Pokud tedy chcete, můžete se nyní podívat, jak vypravuji náušničky na cestu za budoucími majitelkami a jak k Vám dorazí, pokud si nějaké objednáte.  



Nejdříve si připravím kulatou aluminiovou krabičku, kterou vyplním polystyrenem (ve kterém náušnice krásně drží) pokrytým jakýmkoli papírem, který se mi zdá vhodný k tomu kterému páru. V tomto případě jsem zvolila papír neutrální, světlé barvy.


image
Pak si vytvořím špendlíčkem dírky v papíru a polystyrenu a do těch zapíchnu náušnice. Snažím se, aby vše bylo hezky symetrické (a někdy to je boj :))

image

Pak přichází má oblíbená část, kdy brabičku "zapečetím" pěknou washi páskou (tyhle pásky jsou vážně skvělé, mimochodem :)) a na víčko nalepím samolepku se svým logem.


image

Hotovou krabičku pak ještě vložím do malého sáčku, do kterého přidám zarážky k náušnicím a vložím do ozdobené bublinkové obálky spolu s malým dárečkem, který na fotografii není, abych nekazila překvapení :) a pak už jen hurá na poštu, kde už jen přibude na obálku pár nálepek a vše putuje bezpečně zabaleno za Vámi.

image