Ahoj!

DAYA jaro se nese ve znamení novinek mezi košilovými šaty ♥ 

Objednala jsem pro vás nové materiály, použila jsem osvědčené a oblíbené střihy a vznikly tyto nádherné košilové šaty ♥

Růžové košilové šaty jsou z hladké jednobarevné košiloviny Mileta Hořice. Šaty jsou celopropínací na skryté zapínání, mají tenký pásek a kapsy. Krátké rukávy jsou zakončené manžetami s malým rozparkem. Zadní díl je prodloužený.

  

Modrobílé pruhované šaty mají stejný střih jako růžové. Šaty jsou skvělé do práce i na běžné nošení, jemný bílý proužek na modrém základu jim dodává šmrnc!

  

Další novinkou jsou modré kostkované košilové šaty s dlouhým rukávem. Připravili jsme je pro vás ve dvou barvách - modro-bílo-šedá kostka v klasickém košilovém střihu se skladem za zadním dílu...

  

... a tmavší modro-modrá kostka ve volnějším stylu se zadním dílem nabíraným do sedla. Tento střih milujeme! Zadní díl je prodloužený, šaty mají pásek a kapsy. Jsou nadčasové, příjemné na těle a unosíte je celý rok. S páskem, bez pásku, přes kalhoty.... ani s jedním kouskem nešlápnete vedle.

  

Oba střihy si zamilujete, jsou to šaty, které patří do každého šatníku ♥ Udělejte si radost...

Vaše Daniela ♥

P.S.: Pokud si nejste jistí velikostí nebo vám konfekční velikosti nesedí, neváhejte se mi ozvat. Vše spolu zkonzultujeme a vybereme tu nejvhodnější variantu pro vás!