Dobrý den, jmenuji se Jan Forejt a jsem studentem 4. ročníku Lékařské fakulty UK v Plzni.  Ve svém volnu se ze všeho nejraději věnuji práci se dřevem. Baví mě samotná příprava, to rozhodování jak udělat svůj výtvor co možná nejpřesnější, co nejkvalitnější a hlavně co nejkrásnější. Jsem velký puntičkář, a proto vše co dělám musí být dokonalé a přesně takové jaké by to být mělo.  Po velmi pečlivé přípravě a všech nákresech ze všech možných i nemožných úhlů a propočtech začnu se samotnou stavbou. Miluji tu vůni dřeva. To jak vám pod rukama vzniká něco hmatatelného. Něco do čeho jste vložili kus sebe.

Mohu vyrobit cokoliv co bude v mých silách. Takže se nestyďte napsat, co by se vám líbilo. Napíšu, zda je to v mých silách, nakreslím vám, jak to bude vypadat a zcela jistě se domluvíme. Nejraději ze všeho tvořím postele, protože si myslím, že je to nejdůležitější část domu. Vždyť v ní přeci trávíme třetinu života. Tak bychom se v ní měli cítit dobře a měli bychom jí mít rádi. Vyrobím jakoukoliv velikost. Sám mám 180x200 a matraci ve výšce 60 cm a nemohu si ji vynachválit. Proč se namáhavě zvedat z nízké a malé postele, když můžete vstát pohodlně z velké? To přeci zlepší každé ráno!

Doufám, že se pro něco z mé práce rozhodnete, pokud ne, pokochejte se alespoň mou prací, nebo mě třeba i doporučte svým známým. V každém případě se mějte hezky a užívejte konečně teplé dny. 

 

S pozdravem, Jan Forejt