Jaro klepe na dveře, sníh už je skoro pryč a příroda se probouzí. Je čas se probudit také, prohlédnout skříně a zjistit, co chybí, nebo co by se hodilo doplnit.

A jestli už skříně nemůžete ani dovřít (občas se to stává, zvlášť když uklidíte objemné zimní věci), udělejte si chvilku času, řekněte doma, že chcete dva dny volna (jeden na úklid a další na relaxaci ;)) a pusťte se do díla!

Z vlastní zkušenosti- je nejlepší všechno vyházet ven (samozřejmě opatrně na křehkosti!). Chvíli to vypadá jak po výbuchu atomovky, ale po chvíli se zorientujete a každý kousek musíte vzít do ruky, takže mimo jiné zjistíte, na čem jste.

Nejlepší je vytřídit maximum, ale vím, že je těžké rozloučit se s oblíbenými kousky, musíme si ale přiznat, že některé už ale mají víceméně odslouženo a chce to jít dál.

Pokud se vám třízení povede, gratuluji! Nyní nastává ta lepší část- doplnění nových kousků. A protože nechceme pořád potkávat lidi se stejnými věcmi (já to úplně nenávidím, tedy pokud se nejedná o dresy J) je Fler skvělá volba.

 

... šatník

image image image

image image image

image image nebo je libo něco dalšího?

 

...dekorace

image image image

image image image

 

a na závěr povzbuzující foto!

image image image

 

Krásnou jarní pohodu přeje image

fotky jsou s proklikem :)