Miluju jaro. Je to období, kdy se vše probouzí. Období, které má neskutečnou sílu. Dokáže ze spící přírody vykouzlit rozkvetlou nádheru.

 

Jaro je vidět i na lidech.. i oni rozkvétají. Začínají pracovat na svých zahradách, vyhřívají se na sluníčku, které nám přes zimu chybělo, oprašují kola a vyráží ven. Najednou je všude živo a i radostněji. Všichni jsou nabití energií.

 

NOVÝ ZAČÁTEK

Jaro je pro mě osobně nejsilnějším obdobím, právě pro tu energii a nové začátky. Když si to tak uvědomím zpětně, tak veškerá velká rozhodnutí jsem dělala právě na jaře. Nedávno jsem koukala do svého životopisu, a pokud jsem měnila práci, bylo to v dubnu. Dokonce v dubnu jsem se i vdávala. Tam to bylo mimo jiné i kvůli tulipánům, které jsem chtěla mít jako svatební kytici. Takže kdy jindy se vdát :-)

 

Ani letos tomu není jinak. Zase stojím na začátku, jak jsem již   psala v předchozím článku. Těším se na to,  co  bude dál a rozhodně   nezahálím. Hlavu mám plnou nápadů. Pučí   to   ve mně, přesně jako ty pupeny na stromech. Je toho tolik, co chci   letos   stihnout a udělat.

 

 JARNÍ ÚKLID

Než se ale vrhnu pořádně do práce, je potřeba si ještě uklidit a udělat   nový prostor. I tohle k jaru patří. Úklid před vlastním prahem a taky z domu dostat všechny nepotřebné, nepoužívané a nefunkční věci, aby   mohla přijít nová inspirace.

 Začala jsem úklidem své pracovní plochy, protože   mám vždycky kolem počítače spoustu lístečků   a lepítek s úkoly, co mám udělat. Vyrobila jsem   PRACOVNÍ KARTY. Nechala jsem se inspirovat jarem   a hlavně mým oblíbeným stromem – břízou. Karta   může být na stole nebo třeba na lednici pro toho, kdo   ji potřebuje využít na plánování času doma.   

 „Sbohem papírky“..teď mám vše na jednom         místě.

  Již brzo budu moct karty nabídnout i vám :)

 

 

A NA CO DALŠÍHO SE MŮŽETE TENTO ROK TĚŠIT?

  • Spuštění prodejních stránek 
  • Školní diář na rok 2019/2020
  • Fantastické deníky pro záznamy vašich snů a příběhů
  • Svatební plánovač
  • A nesmím zapomenout na diáře na rok 2020. Není čas ztrácet čas 

 Zatím vše v kroužkové vazbě, ale už pracuji na tom, jak vám nabídnout deníky i v lepené formě. Věřím, že vám udělají radost a usnadní vaše plánování.

 

 Takže… VÍTEJ JARO A NOVÉ ZÁŽITKY!