image

Určitě jste si všimili, že mé dva obchůdky s nickem Slza a Slza - materiál již delší dobu pouze doprodávali zboží. Ano, je to prvada, nějakou dobu jsem se tvoření nevěnovala. Ne že by mně to přestalo bavil, nebo došli nápady, nebyl čas...nebo tak něco. Důvod byl jiný. Chyběl prostor, místnustka, dílnička...nebo nazveme to jakkoliv, ale pro mně místečko kde bych si nerušeně mohla rozkládat svůj materiál, balit zboží.Ne žebych byla extra náročná, ale neustále sklízení mně přestalo bavil. Nyní mám opět prostor k tvoření. Doufám, že nové nápady které budu postupně vkládat se Vám budou líbit:-)

Obchůdky mají ale staré zásoby, proto jsem se rozhodla pro akci a pro Vás výhodný nákup (vzhledem i k blížícím se Vánocům, i když se smějete, koukám začínají se v prodaném zboží objevovat, stromečky, ozdůbky, přáníčka což svědčí o tom, že na Vánoce už váže myslíte:-)).Denně probíhá akce

"CHYŤ SLEVU".

Co to vůbec je? Na profilu v novinkách denně umístuji slevový kód na nákup zboží s 30% slevou na jakékoliv zboží a jakékoliv množství. Využijte této slevy!!