Již potřetí jsme se v jihočeském klubu domluvili na společném setkání v prostorách mateřského centra Máj České Budějovice. Cílem těchto setkání je hlavně představit si za virtuálními nicky konkrétní živé lidi, potěšit se kontaktem s přáteli podobných zájmů; vyměnit si kontakty, informace, tipy na akce, které se dějí v regionu a to všechno doplňujeme ukázkami vlastnoručních výrobků a jejich prodejem. Stále se snažíme o to, aby bylo stěžejním to setkávání, přesto máme setkání od setkání více členů, zájemců i návštěvníků, kteří se naučili, že letáky "Fler sraz" znamenají výtečný zdroj originálních vánočních dárků.

 

Kdo má facebook, fotky najde tam, pro ten zbytek je doplníme zřejmě na web mateřského centra a určitě později.

Velkou výhodou místa konání je to, že jde o akci přátelskou pro děti - prostor mateřského centra je přizpůsoben tomu, že je vypustíme mezi hračky a můžeme se nerušeně věnovat konverzaci a výrobkům.

Kdo se účastnil tentokrát? Celkem nakonec přišlo 26 lidí, mnozí další se na poslední chvíli pro nemoc omluvili, takže oproti minule se nám to opět o trochu rozrostlo. Pokud zapomenu někoho konkrétního, prosím, připomeňte se:

 

- hadri přivezla šité tašky a moje-m tiffany šperky, korálky a drátování

Lofi vystavila svoje úžasné měkké sochy a vyprávěla o plánech zřídit jejich muzeum

 

Iva.Cz nechala čínské uzly doma a tentokrát přivezla zase drátování; Tady nad ním diskutují dvě věrné a pravidelné účastnice srazů, které zatím Fleru odolávají, přestože Uzura krásně maluje na hedvábí.

 

 

A tady vidíme koutek, kde se usadila Xantiko s vlnou, kolovrátkem a kamarádkou, tvořící krásné adventní věnce. Na rohu jsou vidět stoly s fimem - autorka přijela tuším z Tábora.

 

 

Těsně před koncem se přišla podívat i Hedvábná móda, tak koukejte a záviďte, že my jsme viděli a vy ne :-)

 



Jako růže mezi trním se mihl také joffrey a o svých keramických domovních číslech alespoň popovídala hanzely.

 

Tady seděly holky korálkové haniiitko a lapule :-D

 

Zatímco někteří zvědavě obcházeli a okukovali výrobky, sesedl se v koutku hlouček, který podle toho jak ukazovala Di.Ma zkoušel zaplstit mýdlo. A mezitím všude tady kolem proudily a pobíhaly dět...

 



Koho jsem zapomněla, stačí se ozvat.

Po nás byla tentokrát v mateřském centru ještě jedna akce, takže na můj vkus to bylo oproti jiným srazům, které jsme zažili, poměrně v poklusu  a chvíli po obědě už jsme začali sklízet - zvlášť pro mne jako organizátora to byl fofr. Mám pocit, že jsem se s mnohými stihla tak maximálně pozdravit, tak doufám, že to příště napravíme, zamluvíme si centrum dostatečně dopředu a zase můžeme odcházet o půlnoci, až budou manželé vyhlašovat pátrání a děti plakat hlady. Bude čas na oblíbené zkoušení technik a pořádné popovídání. Už teď se na vás těším ...

 

Iva.Cz