Každá dívka ví, že módní kabelka hraje hlavní roli v outfitu. Navzdory tomu, že obchody jsou přeplněné různými modely, není vůbec snadné najít něco skutečně unikátního.

Díky Olympii Le-Tan intelektuální kabelky ve formě knih již několik sezón jsou na vrcholu popularity. Otec této francouzsky umělkýně, známý ilustrátor Pierre Le-Tan, vštípil ji lásku ke čtení. A právě knihy z jeho knihovny se staly inspirací pro Olympii. Tímto dolňkem Olzmpie spojila dvě její hlavní vášně - modu a literaturu.

Myšlenka ukázat nejen svou krásu, ale i literární vkus zahytily ostatní hvězdy. Tak, Natalie Portman se rozhodla doplnit svůj večerní obraz kabelkou napodobující svazek Nabokova a Michelle si zvolila román Arthura Millera. Mnoho dalších slavných osobností byly zpozorovány s takovým doplňkem, zejména proto že mnoho znamých značk začalo vyrábět takové knihabelky. Takový stylový doplněk je víceúčelový: lze s nim jít na promenádu, na schůzku v kavárně, nebo na divadelní premiéru, vernisáž nebo na jinou společenskou událost. Tato nádherná kabelka jistě bude přitahovat pozornost.

Jaká kabelka z dílny Frolioli je vaši oblíbenou?;)