Připlula velrybka a s ní kočka, slon, kráva, jelen, divočák a ovečka, aby se před zimou přidali k tlupě starších ostřílených jedinců - vlka, lva, antilopy, medvěda a zajíce. Spolu budou procházet celým příštím rokem 2019 a budete-li chtít, můžete jít s nimi.

A vlastně taky s námi.

Lind nakreslila obrázky a Makča je vybarvila barevnými přízemi.

Od ledna se z vás mohou stát pasáčci, farmáři, tuláci krajinou dvoutisícoudevatenáctou... V prvním půl roce můžete jen procházet jednotlivými měsíci a kochat se jemnovýšivkou folklórní. Nebo se ozbrojte pastelkami a od června si tvořte každý rok podle svého.

 

Hrajte si, snětě, udělejte si čas jen pro sebe a tvořte.

 

A protože lind ví, že otisk výšivek je od originálu vzdálen, navrhuje už nyní, že bychom se za rok někde potkali naživo a výstavku lnů zvěře ručně vyšívaných bychom uspořádali.

O setkávání "naživo" bych v nových časech stála velmi. S vámi všemi a s Makčou.... neb Uleček je vzácná bytost a ty je třeba opečovávati.

 

Ulečku, ať sa ti hezky putuje novými krajinami.

íjuvatja

 

Od 1.11.2018, budou kalendáře v prodeji u lind i u Makči.

 Lind by kalendářem ráda uzavřela své období látkotiskové a pročistila prostor kolem sebe, aby se mohla nadechnouti pro dny příští, snad stále tvořivé, možná zase štětcové a barevné.

Děkuji, že všemi mými obdobími procházíte s trpělivostí se mnou ♥