Nemusíte mít modré elasťáky jako Superman. Nemusíte běhat rychle jako Flash. A už vůbec nepotřebujete kočičí ouška a ploché břicho jako Catwoman. Přesto se můžete stát hrdinou a pomoci těm, kteří ji potřebují. Na Fleru je to docela jednoduché! Věnujte zkrátka a jednoduše část své práce a talentu, těm kteří je potřebují.

Možná už jste o Zrnkách na Fleru četli, možná ještě ne. Zrnka jsou malé občanské sdružení, komunita těch, kteří se snaží ulehčit několika vážně nemocným konkrétním dětem. Malá Klárka, Daník, Makulka, Juliánka a sourozenci Kubík a Sára a jejich rodiny nemají život lehký ani v nejmenším. Mnozí z nás si nic podobného neumějí ani představit. Jsou to děti jako ostatní, potřebují mít velkou radost ze života. I malý příspěvek, jedno zrnko, jim může ulehčit. Jedno zrnko pro většinu z nás není tolik, abychom ho nemohli věnovat. Ani to častokrát nepoznáme, neubude nám. Naopak - můžeme tolik získat.

Osmdesát šest hrdinů už máme. Kdo další přidá nějaká zrnka? Stačí přislíbit, že věnujete některý ze svých flerových výrobku ve prospěch Zrnek. Výtěžek z jejich prodeje pak poputuje na správné adresy. Už neváhejte, staňte se hrdinou!

P. S.: Zrnka najdete na Fleru! Přečtěte si více!