Na Fleru jsem hlavně pro zábavu. Drobné tvoření je můj relax a moje hobby. To už jsem sdělila svým popiskem na profilu, jak moc „ráda stále něco tvořím“. Baví mě svými výrobky obdarovávat své blízké a taky mě baví je nabízet k prodeji. Jen mi pořád nějak není dost, kolik si na to dokážu vyčlenit času.


Když jsem svůj účet na Fleru změnila na prodejní, byla jsem rozhodnutá minimálně jednou měsíčně přidávat nové předměty. Vždyť taky nápadů mám dost a dost. Plnou hlavu. Někdy se mi o tom i zdá. Někdy se ráno probudím a jdu si zapsat, co určitě brzy vytvořím, vyrobím, ušiju… A pak nic.

Vlastně ne nic, ale nic co by šlo na Fler. Oni mě totiž dostatečně zaměstnávají ti moji miláčci doma. Nebo se sama zaměstnávám? Jak to teda je? Asi takto:

Drobeček slaví první narozeniny. Hraček a všech těch krámů, které se hračkami nazývají, máme doma až dost, tak mu raději dárečky vyrobím. Rozhodla jsem se pro mazlíčka do postýlky a knížečku s fotkami všech členů rodiny. Zavděčila jsem se, to jsem ráda :-)

 

Ale pak zas ta moje Tryskomyška:
„Mamiiii, Míša potřebuje šálu!“
„Hm, ne ani tak medvídek, ale tobě bych měla udělat slušivou podzimní čepičku s nákrčníkem. A taky nové tepláčky do školky a v tomto počasí už bys využila i sotshellové kalhoty a pro brášku by se mi taky líbila nová čepička…“
Tak. A mám zase pár večerů co dělat :-)



Abych to ale neházela jen na děti, on celkově ten podzim vybízí k tvořivým činnostem. Nebo se mi to jen zdá? :-)

Ovšem ta moje Tryskomyška… ta má v repertoáru slušnou zásobu otázek, které mě dokážou zaměstnat na dost dlouho. Např. „Mami, budeme zase tvořit z těsta? A co budeme vyrábět z těch kaštanů? Ušiješ Míšovi botičky? Namaluješ mi na tričko princeznu? A půjdeme pouštět draka?“

Přesto nepřestávám věřit, že brzy nastane období, kdy drak bude opravený a už nebudeme potřebovat žádné další tepláčky a čepičky ani pro děti, ani pro medvídka a že opět budu uspokojovat svou tvořivou potřebu při výrobcích na Fler.

Hned jak dokončím další zásobu malovaných tašek pro svou kamarádku a skvělou tvořilku Tkadlenka Elaya. Slibuju :-)

Brilla