Možná je na čase, abych Vám představila sebe a podstatnou část mého "pracovního týmu". Jen pro Vaši představu, s kým máte tu čest Usmívající se.

Můj tým se skládá ze třech čtyřnohých "supervizorů" a mě.

Supervizor nejvyšší - Micinka (Máca)

Micinka

Máca je kapitánka celé naší domácnosti, ačkoliv není nejstarší, mají ji všichni v úctě, protože nás nechává u sebe bydlet. Máca je neútočná kočka (tedy pokud zrovna nedohlíží na podřízené supervizory), na dvounožce neútočí.

Zvláštní znamení: před návštěvami se schovává, nejlépe do skříně. Večer než jdu spát mi přijde říct kočičí pohádku a pak spí jinde. Nemá ráda změny jakéhokoliv charakteru (pokud změnou nerozumíme tuňák místo kočičí kapsičky).

 

Supervizor první třídy - Mínuška (Minikočička)

Mínuška

Mínuška, ačkoliv je z celého týmu nejmladší a je drobného vzrůstu, je taky už dospělá kočička (a proto může být supervizorem). Občas se pokouší převzít velení, ale zatím neúspěšně...a asi je jí to tak nějak jedno.

Zvláštní znamení: Je to flegmouš. Návštěvy, vysavač, cizí (velký psi), stěhování nábytku...nic ji nerozhodí, prozkoumává všechno. Nejraději má můj modrý župan (v našem domácím slangu je to "Modrej kámoš"), který čas od času chodí žižlat. Spí s námi, po vzoru posledního supervizora, pod peřinou.

 

Supervizor taktéž první třídy - Piňďa (Piňdíček, Pipi, samolepka....)

Piňďa image

Piňďa je ze všech supervizorů nejvíce bdělý. Nic mu nesmí uniknout. Hlavně jídlo a hned po něm já. Ačkoliv je nejstarší, jeho vliv na fungování týmu supervizorů je pramalý. Máca ani Mína si z něj nic nedělají. Když byly malé, dělal jim maminku...teď mu obě šéfují.

Zvláštní znamení: trdlo. Provokuje a pak se diví, když dostane na kokos. Počítá s tím, že přiběhnu a zachráním mu zadek (tedy pokud zrovna nezničil něco doma). Bůh vtěsnal neskutečně velké množství lásky do neskutečně malého psa...a tak se z něj stává naše samolepka, protože to ani jinak neumí.

 

Námezní síla - Gladlys

Gladlys

Tak to jsem já. Je mi 31 let a ačkoliv jsem prokazatelně nejstarší z celého týmu, jsem tu jen na práci a mazlení :) Nevadí mi to. Můj život mě baví takový jaký je, jaký jsem si ho vybrala. Od prosince věnuji šití pejsků většinu svého volného času, takže občas potřebuji dohled. (PS: Právě jsem zjistila, že nemám žádnou aktuální fotku, ze které bych nemusela někoho odřezávat...tak třeba příště)

Zvláštní znamení: Maximalista. Jak mě něco nadchne, musím (MUSÍM) udělat všechno možné i nemožné, aby to tak bylo.  Hupsám do svých plánů po hlavě a pak je "organizuji". Snažím se být lepším člověkem, než jsem byla včera, ale umím být taky pěkně protivná...a to doufám, že není moc často.

 

A v tomto harmonickém týmu plném lásky vznikají a dočasně žijí pejsci z ponožek. My je opečováváme do poslední chvíle, než jdou do světa, patřičně poučeni o slušném chování, s patřičným výcvikem k rozdávání radosti (supervizoři fungují jako trenéři) a se spoustou lásky, kterou do nich vkládám.

A příště Vám povím něco o pejscích z ponožek Mrkající