Také rády cestujete?

Možností, kam se podívat, je nepočítaně. Propagačních materiálů také.

Zajímavé cíle ve Francii momentálně propaguje televizní pořad Bedekr. A jak víc se přiblížit šarmu francouzských žen, než si na eurovíkend v Paříži, na putování po zámcích na Loiře, na večerní  procházky po Lyonu či na ochutnávky vyhlášených gastronomických a vinařských lahůdek pořídit klasický vlněný baret. Stylový look Míše Maurerové opravdu slušel.

Možná máte v plánu na své cestě po Francii také dodat svému vzhledu ten správný šmrnc novým baretem. Pokud chcete ukázat ještě o trochu víc originality, stačí si vybrat některý z mých kousků ozdobených  plstěnými obrázky, Po letní přestávce jsem je znovu zařadila do nabídky.

Vybrat si můžete baret s motivem květů hortenzie, nebo třeba javoru, něžné jabloňové květy svazuje hnědá sametka.

            

Může se vám zalíbit plstěný motiv jednoduchého geometrického tvaru, nebo perličkami, plastickými motivy a vyšíváním bohatě ozdobený fondánově růžový kousek, případně barevně sladěnou šálou doplněný šedý baret s květem čemeřice.

           

Výhodou baretu je, že díky přírodnímu materiálu krásně hřeje, ale hlava se pod ním nepotí. Barety skvěle doplní romantický i ležérní look, působí zároveň mladistvě i elegantně.

Třeba se některý z nich objeví pod vaším stromečkem spolu s voucherem na pobyt v některé z francouzských destinací. Ale bylo by velmi příjemné, kdyby se trochu toho francouzského šarmu objevilo i v našich ulicích.