Už je to skoro rok, kdy se na fleru objevily první kerašonky od Vevinky.

Cože "KERAŠONKY"?

Jasně kabošony z keramiky.. Krásně ploché, barevné, lesklé.. Ideální věc pro cínařky, obšívačky a další tvořilky.

U nás v keramickém klubu jsou kerašonky základem všeho. Však jsme si je také po flérovém "zrození" samy pojmenovaly. Sice jsme dlouho vedly diskuze na téma, jak jim říkat, ale nakonec jsme tuhle věcičku pokřtily zkráceninou slov "keramický" a "kabošon", prostě "kerašon" a zdrobněle kerašonek.

A když už měly kerašonky jméno, mohly se začít rozvíjet. Stejně jako dítě v prvním roce života urazí hodně veliký kus cesty, kerašony vyrazily bleskovou rychlostí. To, co začalo jako pár hladkých kerašonů, se postupně vyvinulo do nejrozsáhlejší nabídky keramických kabošonů, jakou si umíte představit.

image image image

 

Objevily se nové tvary, nové barvy a to i na přání, potom přišly kerašony s reliéfem, náušnicové, sady a sadičky, kerašony krakelované, knoflíky, perličkové kerašony (s dírkou pro drátek), nebo kerašony různě flekaté. Prostě takové, jaké si jen dokážete představit. A pozor, to, že si je dokážete představit a popsat, znamená, že je Vevinka dokáže i vyrobit. Má s námi totiž neskutečnou trpělivost a naše přání a nápady uvádí do života, jako třeba kerašony s otiskem kočičích tlapek, reliéfem koně, nebo dokonce keramické spicky..

Ale dost básnění o kerašonech, kdo je jednou objedná, pozná jejich kouzlo sám..

{#emotions_dlg.rose2}Teď jdeme slavit!!!!!{#emotions_dlg.rose2}

Narozeniny připadají na 25.března 2013, a proto se v tento narozeninový den ke každé objednávce kerašonů připlete malý dáreček, který bude nejen pro stálé zákazníky, ale speciálně pro ně bude ovlivněn výškou objednávek v uplynulém roce.

Tak tvoření zdar a Kerašonům do druhého roku "života" popřejeme hodně štěstí, zákazníků a dalšího vývoje...