SKETCH je grafický nákres, návrh přání.

Vytvořené přání podle sketche musí mít základní rozložení dle sketche, aby bylo poznat, z jaké předlohy vychází, ale v zájmu zachování radosti z tvorby a tvůrčí svobody může být lehce pozměněn. Může se lišit druh či počet ozdob nebo místo stuhy může být proužek papíru atd.

V 30. kole budeme tvořit gratulaci podle následujícího sketche:

image

Budu se těšit, že se vás zapojí co nejvíc a že se přidají i nové tváře klubu Cardmaking nebo ty z vás, které se zatím ještě neosmělily se některé ze soutěží zúčastnit :-)

Pokud se budou chtít účastnit děti, není problém, zařadím je mezi dospěláky, ale v hlasovacím blogu nebudu uvádět, že se jedná o dětskou práci, aby všichni měli stejné výchozí podmínky.

Přání posílejte jako čtvercový výřez 500x500 (vyhnete se tím riziku, že vám fotku oříznu a upravím). Jedno soutěžní a klidně další nesoutěžní :-)

Výhrou pro vítězku/vítěze bude materiál k dalšímu tvoření. Jelikož jsme minule vyhrály dvě, můžete se těšit na razítko od Kety od Agnez07 a na zbytek tvořivého materiálu ode mě. Kromě razítka od Kety najdete v balíčku pro vítěze 5 scrapbookových čtvrtek 15x15cm, natištěná razítka, knoflíčky, svorky, 6 vlastnoručně vyráběných růžiček, výseky vloček, stuhu, inkoust černý Aladine, vážky, kolíčky, 3 embosované karty, ... tak šup k pracovním stolům ;-)

image

Na fotky se budu těšit do pondělí 29. 9. 2014. Hlasovací blog se pokusím udělat během úterý 30. 9. 2014